04 / 05 / 2024

Bayburt 2017 tesis

Bayburt 2017 tesis

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ağbal, şehirde her yerin adeta şantiyeye dönüştürüldüğünü belirtti.

Bayburt'taki tesis inşaatları meclis gündeminde!

2010-2019 yılları arasında Bayburt ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bayburt'ta 2003-2017 yılları arasında yapılan yollar TBMM'de!

Bayburt ilinde 2003-2017 yılları arasında inşa edilen yollara ve Bakanlıkça yapılan yatırımlar, TBMM gündemine taşındı...

Bayburt Geri Gönderme Merkezi’nin inşaatı başladı!

Bayburt’ta yapılması planlanan Geri Gönderme Merkezi'nin inşaatı başladı. 200 kişilik tesis 27 milyon lira bedel ile yapılacak.

Bayburt spor tesisine kavuşacak!

Bayburt Belediyesi tarafından Kadızade Mahallesi’ne park ve spor tesisleri inşa edilecek. Tesis, Hicrani Baba Kapalı Otoparkı’nın üzerindeki alana yapılacak.

Akiş GYO Akasya Sosyal Tesis 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Sosyal Tesis'e ilşkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Meydan, Hüseyin Meydan ve Ayşe Meydan ortaklığında 26 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Çinimaçin Kalesi'ne turistik tesis inşa edilecek!

"Çinimaçin" kalesi olarak bilinen Bayburt Kalesi yeniden inşa edilecek. Kalede, sur onarımı ile arkeolojik kazı yapılacak. Kale etrafına turistik tesis inşa edilecek.

ULI Türkiye'den Tesis Yönetimi konferansı!

ULI Türkiye ‘Tesis Yönetimi – 2017 Avrupa Konferansına Doğru: Birleştirme/Bütünleştirme/Değerleme’ başlıklı bir forum düzenledi.

Tesis yönetimi gayrimenkulün değerini belirler!

ULI Türkiye tarafından Tesis Yönetimi – 2017 Avrupa Konferansına Doğru: Birleştirme/Bütünleştirme/Değerleme Forumu gerçekleşti. Türk gayrimenkul sektörünün bir araya geldiği forumda, gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Fethiye'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis alanı!

Fethiye 1. İcra Dairesi, Muğla Fethiye'de 2 arsayı 14 milyon 461 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Turizm Tesis Alanı imarlı arsaların ihalesi 4 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Bayburt'ta asfaltsız yol kalmayacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

İrtifak hakkı tesisi 2017!

İrtifak hakkı, taşınmaz lehine konulabiliyor. İrtifak hakkı, tapu kütüğüne tesis edilebiliyor. İşte irtifak hakkı tesisi 2017 işlemleri..

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Bayburt 2017 tesis Haberi

Bayburt 2017 tesis

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Özellikle İslam coğrafyasında birçok yerde bizi üzen hadiseler meydana geliyor. Bundan dolayı üzgünüz ama Rabb'im inşallah Ramazan Bayramı'nı bütün bu sıkıntılardan kurtulmamız, huzura kavuşmamız için vesile kılar." dedi.


Ağbal, Ramazan Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Bayburt'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşların yarın idrak edilecek olan bayramlarını tebrik etti.


Bakan Ağbal, Cumhuriyet Caddesi'nde karşılaştığı vatandaşlardan Behçet Kalacoş ile bir süre sohbet etti. Kalacoş, Ağbal'a göçün durdurulması noktasında çalışma yapılması isteğini ileterek, "Göçü durdurun ki biz de çocuklarımızın peşinden gidip, perişan olmayalım." diye konuştu.


Ağbal, şehirde her yerin adeta şantiyeye dönüştürüldüğünü ifade ederek, güzel işler yapıldığını vurguladı.


- Bakan Ağbal ile vatandaş arasında ilginç diyalog


Kalacoş, 50 yıl Almanya'da çalıştığını belirterek, "Yurt dışında kazandığım 500 bin doları buraya harcadım." dedi.


Bakan Ağbal'ın, harcamaların faturalı olup...