03 / 05 / 2024

Bayburt Arpalı 2016 projeleri

Bayburt Arpalı 2016 projeleri

Bayburt Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, 2016 yılında beldede faaliyete geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde Kapalı pazaryeri, TOKİ, gençlik merkezi gibi önemli projelere imza atmak için harekete geçtiklerini kaydetti.

2016'da 1.1 milyon konut satıldı!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün 2016 yılı verilerine göre, bir yıllık süreçte 1 milyon 149 bin 122 konut satıldı.Türkiye genelinde bu yıl en fazla konut satışı yapılan iller sırasıyla İstanbul, Ankara ve İzmir, en az konut satışı yapılan iller ise Tunceli, Bayburt ve Ardahan oldu.

Bayburt OSB altyapı inşaat ihalesi 25 Ekim'de!

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bayburt Organize Sanayi Bölgesi I etap alanına ait altyapı yapım işi ihale edecek. Keşif Bedeli 13 milyon 565 bin 300 TL olarak belirlenen işin ihalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bayburt Kırklartepe Barajı'nın ihalesi 29 Eylül'de!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Bayburt’ta inşa edilen Kırklartepe Barajı için geri sayım başladı. 29 Eylül 2016 tarihinde ihale edilecek olan projenin tamamlanmasıyla 57 bin 080 dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacak.

Bayburt Arpalı'da TOKİ projeleri hazırlandı!

Bayburt Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, 2016 yılında beldede faaliyete geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde Kapalı pazaryeri, TOKİ, gençlik merkezi gibi önemli projelere imza atmak için harekete geçtiklerini kaydetti.

Salmankaş Tüneli ile Bayburt'ta arsalar değerlenecek!

Bayburt'ta Arpalı beldesi, Trabzon ve Bayburt'u birbirine bağlayacak Salmankaş Tüneli güzergahında bulunması sayesinde yatırımcıların gözdesi oldu...

Gökdeniz Kartal'da teslimler 2016 Şubat'ta!

İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinin toplam arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlendi. Gökdeniz Kartal'da teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 25 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor. Proje Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Minibüslerde kartlı dönem 2016‘da!

Minibüslerde kartlı dönem 2016‘da başlayacak. İstanbulluları sevindirecek haber büyükşehirden geldi. Minibüslere İstanbul kartla binilmesi için çalışma başlatıldı. Uygulama 2016’ ya kadar bütün minibüslerde hayata geçirilecek.

Bayburt ve Gümüşhane'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt ve Gümüşhane’yi ziyaret ederek toplu açılış törenlerine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de yaklaşık 200 milyon lira tutarında 26 ayrı eser, hizmet ve yatırımın bugün resmi olarak hizmete alındığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane ve Bayburt’ta toplu açılış törenine katıldı!

Gümüşhane Zafer Meydanı ’ nda düzenlenen toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane ' ye gelmeden önce Bayburt'ta toplu açılış töreninde halkla buluştu...

Ağaoğlu My Newwork'ta ofisler 2016 sonunda teslim edilecek!

Ağaoğlu My Newwork projesi kapsamında ofislerin teslimleri 2016 sonunda yapılacak. Projede yer alan ofisler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Fransa'da plastik yasağı 2016'da başlıyor!

Fransa parlamentosundan geçen yasayla ülkede plastik kullanımı tamamen kalkacak. 2016' dan itibaren plastik poşet, 2020' den itibaren de plastik tabak, çatal, kaşık, bıçak kullanımı yasaklanacak...

Ağaoğlu My Newwork projesinde teslimler 2016 sonunda!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de 30 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. My Newwork projesinde teslimlerin 2016 sonunda yapılması planlanıyor.

Bayburt Arpalı 2016 projeleri Haberi

Bayburt Arpalı 2016 projeleri

Bayburt Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, 2016 yılında beldede faaliyete geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde Kapalı pazaryeri, TOKİ, gençlik merkezi gibi önemli projelere imza atmak için harekete geçtiklerini kaydeden Başkan Terzi, projeleri şöyle sıraladı: 



1. 'Sanayi dükkanları' Proje hazır, ödenekler hazır, inşaat sezonuyla başlayıp yıl içerisinde tamamlanacaktır. 


2. 'Belde içinde ki bölünmüş yol projemiz' Karayollan projeyi hazırladı ihaleye çıkıyor. 


3. 'Kapalı pazar yeri projemiz' Projemizi KUDAKA ' ya sunduk . Yardım alabilirsek KUDAKA'dan aldığımız destekle , alamazsak kendi imkanlarımız doğrultusunda yıl içerisinde yapımına başlayacağız. 


4.Gençlik merkezi projemizi hazırladık ilgili bakanlığın desteğiyle yapımına en kısa sürede başlayacağız. 


5. TOKİ projemiz ile ilgili TOKİ Başkanlığına projelerimizi sunduk. Vaziyet planlan hazırlandı ,diğer işlemlerinin bitimiyle birlikte talep toplanmasına başlanacak. 


6."Park ve mesire alanı projemiz' Turizm bakanlığına sunuldu. 


7-2015...