02 / 05 / 2024

bayburt emekli toki

bayburt emekli toki

Bakan Ağbal'dan Bayburtlu emeklilere konut müjdesiMaliye Bakanı Ağbal: Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında, Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Bayburt Şingah TOKİ başvuruları 2019!

Bayburt Şingah TOKİ başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Proje emeklilere özel olarak satışa sunuldu.

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Isparta'da 20 bin emekli TOKİ için bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği İsparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, emeklilere konut kazandırma noktasından çıktıkları TOKİ konut projesinde kayıtların devam ettiğini ve şuana kadar 20 bine yakın kayıt aldıklarını söyledi.

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi!

Kura çekilişinin bugün saat 10:00’dan itibaren açıklandığı projede 200 adet daire emekliye özel satışta. İşte Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi...

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

bayburt emekli toki Haberi

bayburt emekli toki

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında, Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız" dedi.


Bakan Ağbal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin seçim beyannamesindeki müjdeler kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergun Turan ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti.


Görüşmede, AK Parti'nin emeklileri kapsayan müjdeleri başta olmak üzere Bayburt'ta TOKİ işbirliğiyle gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projelerinin ela alındığını ifade eden Ağbal, "Seçim beyannamemizde emeklileri TOKİ vasıtasıyla konut sahibi yaptıracağımıza dair müjde vardı. Bu kapsamda TOKİ Başkanımız Ergun Turan ile bir görüşme yaptık. Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız. Bu konutlarımızdan sadece emeklilerimiz faydalanabilecek" diye konuştu.


Ağbal, TOKİ Başkanı Turan ile gerçekleştirdiği görüşmede Bayburt'ta uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin de ele alındığına işaret ederek, "TOKİ ile Bayburt Belediyesi...