02 / 05 / 2024

bayburt emekli

bayburt emekli

Bakan Ağbal'dan Bayburtlu emeklilere konut müjdesiMaliye Bakanı Ağbal: Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında, Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız.

TOKİ Karabük Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Karabük Emekli Konutları başvuruları için 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projenin kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer TOKİ emekli başvuru koşulları!

TOKİ, Bursa Nilüfer İrfaniye'de 1.200 adet konutu emekli vatandaşlara özel satışa çıkarıyor. Projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanacak. İşte Bursa Nilüfer TOKİ emekli başvuru koşulları...

TOKİ Konya Meram emekli başvuru bedeli!

TOKİ Konya Meram emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Başvuruları T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

TOKİ Afyon Merkez Emekli Konutları son başvuru günü!

TOKİ Afyon Merkez Emekli Konutları son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Trabzon Çaykara emekli başvuru tarihleri!

Yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 240 ay vade uygulanan TOKİ Trabzon Çaykara'da başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor. İşte TOKİ Trabzon Çaykara emekli başvuru tarihleri...

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli başvuruları ne zaman?

Sivas Yenimahalle TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Sivas Yenimahalle TOKİ Emekli Konutları başvuru dönemi 9 Aralık 2015 Çarşamba günü başlayacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projenin kura çekilişi 20 Ocak 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Batman Konutları'na 8 bin emekli başvurdu!

AK Parti'nin seçim beyannamesinde bulunan "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle emeklilerin uygun koşullarla konut sahibi yapılacağı" vaadi üzerine Batman'da 8 bin emekli TOKİ konutlarına başvuru yaptı.

Konya Meram TOKİ emekli başvuruları 2015!

Konya Meram TOKİ Konutları 2+1 şeklinde tasarlandı. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen proje kurayla satışa çıkarılıyor. İşte Konya Meram TOKİ emekli başvuruları 2015 detayları...

Karabük TOKİ emekli başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Karabük Konutları 2+1 olarak dizayn edildi. Projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihine kadar T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Peki Karabük TOKİ Emekli başvuru bedeli ne kadar?

Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru ücreti!

Başvuruların 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edileceği TOKİ Elazığ Merkez'de 280 tane daire satışa sunuluyor. Peki Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru ücreti ne kadar?

Amasya Merzifon TOKİ Emekli Evleri!

Amasya Merzifon TOKİ Emekli Evleri başvuruları 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Satış fiyatları henüz netleşmeyen proje talep örgütlemesi yöntemiyle satışa çıkarılıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru tarihleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de 2+1 olarak tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Projede 240 ay vade imkanıyla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru tarihleri...

bayburt emekli Haberi

bayburt emekli

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında, Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız" dedi.


Bakan Ağbal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin seçim beyannamesindeki müjdeler kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergun Turan ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti.


Görüşmede, AK Parti'nin emeklileri kapsayan müjdeleri başta olmak üzere Bayburt'ta TOKİ işbirliğiyle gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projelerinin ela alındığını ifade eden Ağbal, "Seçim beyannamemizde emeklileri TOKİ vasıtasıyla konut sahibi yaptıracağımıza dair müjde vardı. Bu kapsamda TOKİ Başkanımız Ergun Turan ile bir görüşme yaptık. Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız. Bu konutlarımızdan sadece emeklilerimiz faydalanabilecek" diye konuştu.


Ağbal, TOKİ Başkanı Turan ile gerçekleştirdiği görüşmede Bayburt'ta uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin de ele alındığına işaret ederek, "TOKİ ile Bayburt Belediyesi...