02 / 05 / 2024

Bayburt Kale İnşaat projesi

Bayburt Kale İnşaat projesi

Bayburt Kale İnşaat Bünyesinde Gerçekleştirilen Beylikdüzü Beykent Projesinde Dubleks 185 m2 Deniz Manzaralı 5+2 Daireler ve yatırımlık 2+1 110 metrekarelik daireler 170.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ulaş Gümüş tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nın yüzde 67'si tamam!

Gümüşhane Köse'de inşaatına devam edilen Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nda altyapı çalışmalarının yüzde 67'si tamamlandı...

Bayburt Kale İnşaat projesi Haberi

Bayburt Kale İnşaat projesi

7 Katlı 2 Bloktan oluşan Beykent Projesinde 110 metrekare 2+1 ebeveyn banyolu 135 metrekare 3+1 ebevyen banyolu 110 metrekare 2+1 ebeveyn banyolu 185 metrekare 5+2 dubleks deniz manzaralı süper lüks daire seçenekleri sizleri bekliyor. Beylikdüzü Beykent’te hayata geçirilen Proje, 2014 Ocak ayında teslim edilecek. Projedeki 2+1 110 metrekare daireler 170.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Bayburt Kale İnşaat projesinde;


Kapalı Otopark,

Açık Otopark,

Asansör,

7/24 Güvenlik,

Fitness Center,

Hamam,

Sauna,

Toplantı Salonu,

Çocuk Parkı,

Spor Alanı,

Kablo Tv,

Uydu Sistemi, gibi birbirinden cazip sosyal donatılar bulunuyor.


Otobüs durağına 200 metre mesafede yer alan proje Alışveriş merkezleri, Hastane, Semt Pazarı, Öğretim kurumları ve kamu kurumlarına yakını ile de göz dolduruyor.

Güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla bugünlere gelen Bayburt Kale İnşaat, geleceği şimdiden yapılandırıyor. Kalitesinden asla ödün vermeyen Bayburt Kale İnşaat güçlü ve güvenilir yapısıyla...