06 / 07 / 2024

Bayburt OSB ihalesi

Bayburt OSB ihalesi

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bayburt Organize Sanayi Bölgesi I etap alanına ait altyapı yapım işi ihale edecek. Keşif Bedeli 13 milyon 565 bin 300 TL olarak belirlenen işin ihalesi 29 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul müjdesi!

Bayburt İli Demirözü İlçesi Gökçedere/Karşıyaka Mahallesi 12 Derslikli Gökçedere İlkokulu, Şirin Mahallesi 12 Derslikli Demirözü İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2021'de yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul!

Bayburt İli Demirözü İlçesi Gökçedere/Karşıyaka Mahallesi 12 Derslikli Gökçedere İlkokulu, Şirin Mahallesi 12 Derslikli Demirözü İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

TOKİ Bayburt Şingah 263 konut ihalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Şingah Mahallesi 263 Adet Konut, 1 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bayburt Şingah 263 konut ihalesi 23 Aralık'ta!

Bayburt Şingah Mahallesi 263 Adet Konut, 1 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

Çorlu 1 OSB'de 42.1 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorlu 1 OSB alınana ait altyapı yapım işini 42 milyon 154 bin 258 TL'ye ihale ediyor.

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'nin altyapı ihalesi çok yakında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Bakanlık olarak Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'mizin inşallah en kısa zamanda altyapı ihalesi yapılacak. Ben burada bunun sözünü size veriyorum" dedi...

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bayburt OSB'ye 50 milyon liralık yatırım!

Bayburt OSB'de inovatif yapı malzemesi imalatı için 50 milyon liralık yatırım yapılacak. Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan , inşaat sahasında incelemelerde bulunuldu.

Bayburt OSB ihalesi Haberi

Bayburt OSB ihalesi



ALTYAPI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Bayburt Organize Sanayi Bölgesi I etap (100 hektar noksan kalan işler+30 hektar) alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi                    :  Şeyhhayran Mah. 2. Nolu Şair Celali Cad. Valilik Ek Hizmet Binası Kat: 4 BAYBURT

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :  Bayburt OSB I etap (100 hektar noksan kalan işler +30 hektar)...