02 / 05 / 2024

Bayburt SGK binası açılışı

Bayburt SGK binası açılışı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çeli, Bayburt SGK binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşa daha derli toplu ulaşması için kurumların 5-6 yıl önce birleştirildiğini anımsattı.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Bayburt’ta yeni Halk Eğitim Merkezi binasının inşaatı başladı!

Bayburt’ta uzun yıllardır hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na yeni bir bina kazandırmak için çalışmalara başlandı.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Murat Kurum: Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ Başkanlığının Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut, cami, hastane, kamu hizmet binası, okul ve ticaret merkezi kazandırdığını açıkladı...

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Bayburt SGK binası açılışı Haberi

Bayburt SGK binası açılışı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Dünya borçlarla, krizlerle boğuşurken biz yatırımlarımıza, hizmetlerimizdeki kaliteyi geliştirerek devam ediyoruz" dedi.


Bakan Çelik, Bayburt SGK binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşa daha derli toplu ulaşması için kurumların 5-6 yıl önce birleştirildiğini anımsattı.


Türkiye'nin dört bir tarafına modern kurum binaları yaptıklarını vurgulayan Çelik, şöyle devam etti:


"Bu binaları vatandaşlarımız daha güzel hizmetler alsın diye yapıyoruz. Dünya borçlarla, krizlerle boğuşurken biz yatırımlarımıza, hizmetlerimizdeki kaliteyi geliştirerek devam ediyoruz. Türkiye batıya bakarsanız gelişen, güzel bir ülke. Doğumuza bakarsanız da çok çok mesafe almış güzel bir ülke. Ülkemizin kıymetini bilelim. İstikrarın kıymetini bilelim. Bu gelişmeleri daha da sürdürmek için canla başla çalışmalıyız."


Çelik, genel sağlık sigortası ile ilgili de şu bilgileri verdi:


"Türkiye'de gelir testine girmeyen 5 milyon...