17 / 05 / 2024

Bayburt yol kapatma

Bayburt yol kapatma

Bayburt-Erzurum-Gümüşhane karayolunu üzerindeki Hastane kavşağına gelen Ensar Küçük, tapulu arazisinin parasının ödenmediğini ileri sürerek yolu kapattı.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Teras kapatma izni nasıl alınır?

Evlerinin teras bölümünü kapatmak isteyen vatandaşlar bu gibi durumlarda nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyorlar. Peki, teras kapatma izni nasıl ve nereden alınır? İşte tüm merak edilenler...

Beykoz-Riva yolunda eylem! Ulaşıma kapatıldı!

Sürekli kazaların yaşandığı Beykoz-Riva yolunda geçtiğimiz gün Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz vefat etti. Sabrı taşan halk, yol kapatma eylemi yaptı.  

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Bayburt'ta asfaltsız yol kalmayacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

Adıyaman'da mermer ocakları protesto edildi!

Adıyaman'da vatandaşlar mermer ocaklarının doğal hayatı etkilediği ve yolları bozduğu için eylem yaptı. Daha önceden yol kapatma eylemi yapan köylüler bu kez beldenin hemen yanında açılan mermer ocağına tepki gösterdi.

Fransa'da çevre vergisi askıya alındı!

Hükümetin, otoyolları kullanan ağır vasıtalar getirmek istediği çevre vergisi uzun zamandır şoförlerin sert tepkisine yol açıyordu. Şoförler, otoyollarda düzenledikleri yol kapatma eylemleriyle fazla vergiye karşı çıkıyordu.

Batman'da köylülerden yol kapatma eylemi!

Batman'da köylülerden yol kapatma eylemi yapıldı. Batman' da 11 köyün sakinleri, yollarının yapılmadığı gerekçesi ile Batman - Diyarbakır karayolunu traktörleriyle ulaşıma kapatarak oturma eylemi yaptı.

Yeniköy ve Yatağan termik santralleri için eylem yapıldı!

Yatağan Termik Santrali önünde eylem yapan işçiler de santral önünde Yatağan-Milas karayolunu araç trafiğine kapattı. Yaklaşık 5 dakika süren yol kapatma eylemi, daha sonra sonlandırıldı.

Bayburt Kale İnşaat Beylikdüzü satılık!

Bayburt Kale İnşaat Beylikdüzü satılık konutlarla ilgili detaylı bilgiler haberimizin içinde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Mersin'de 12 yeni yol açılacak!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kentin gelişen mahallelerinden biri olan Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde 12 adet yeni yol açacaklarını bildirdi...

Beylikdüzü Bayburt Kale Projesi!

Beylikdüzü Bayburt Kale Projesi kapsamında konut fiyatları ödeme koşulları ve teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor

D-100 Cevizlibağ- Avcılar arası yol inşaatı yapım işi!

D-100 Cevizlibağ- Avcılar arası yol inşaatı yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2013'te gerçekleşecek...

Bayburt yol kapatma Haberi

Bayburt yol kapatma

Bayburt'ta istimlakı yapılan tapulu arazisinin parasının ödenmediğini ileri süren kişi, karayolunu kısa süreli trafiğe kapattı.


Bayburt-Erzurum-Gümüşhane karayolunu üzerindeki Hastane kavşağına gelen Ensar Küçük, yol ve kavşağın bulunduğu alanın tapulu arazisi olduğunu gerekçe göstererek, tomrukları yolun ortasına bırakıp ulaşımı engelledi.


Küçük'ün yolu ulaşıma kapatması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.


Olay yerine gelen polis ekipleri, tomrukları alarak kısa süreliğine kapanan yolu yeniden trafiğe açtı.


Yolu kapatan Küçük, polis ekiplerine karayolu ve kavşağın tapulu arazisi olduğunu belirterek, karayolları yetkililerinin olay yerine çağrılmasını istedi.


Küçük, gelen yetkiliye trafiğe kapattığı alanın kendi tapulu arazisi olup olmadığını sordu. Küçük ile bir süre daha konuşan ekipler, tomrukları yolun kenarına taşıdı.


Ekipler, daha sonra Küçük'ü de alarak emniyete...