10 / 05 / 2024

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat iletişim

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat iletişim

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Bayburtlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Güler Görgün tarafından kuruldu.

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Fağılma tarafından kuruldu.

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

Ahb İthalat İhracat İnşaat Müteahhitlik Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahb İthalat İhracat İnşaat Müteahhitlik Turizm Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ahb İthalat İhracat İnşaat Müteahhitlik Şirketi'nin merkezi Şişli'ye taşındı. 

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Ebrar Müteahhitlik İnşaat Turizm ve Pazarlama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Müteahhitlik İnşaat Turizm ve Pazarlama Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 101 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Polat Kaya, İbrahim Köknar ve Sinan Özgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi, E.Shafıq Yacub Alblbısı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Fİ Group Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fİ Group Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi, İlker Topuz ve Ferhat Görgün ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Berdav Müteahhitlik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berdav Müteahhitlik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da, Rıdvan Çelik Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat iletişim Haberi

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat iletişim

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Bayburtlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Müteahhitlik,İnşaat, taahhüt,emlak,turizm ve hayvancılık alanında faaliyette bulunacak olan şirketin başlıca maksat ve konuları şunlardır: 1)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yap­mak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yap­mak, kat irtifakı kurmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait in­şaat taahhüt ve montaj işleri yap­mak ve müstakil konut, iş hanları fabrikalar yollar baraj ve gölletler, park ve bahçe düzenlemeleri...