Baydöner yeni açılan şubeler Haberi
İzmir’de 2007 yılında kurulan bugün 110 şube ile hizmet veren Baydöner, 3.5 yılda 220 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Bu alanda zincir markaların sayısının arttığını anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “Girişimcilerin önemli bir bölümü döner sektöründe faaliyet gösteren restoranlara yöneliyor. Bu alanda da kurumsallaşan şirketler öne çıkıyor” dedi. Baydöner markasıyla franchise vererek büyüyeceklerini anlatan Polat, girişimcilere şu tavsiyelerde bulundu:
HEYECANLI VE HEDEF ODAKLI OLMALI
Bu alana yatırım yapacak girişimcilerde aradıkları özellikleri de anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, şunları söyledi: “Tüketicinin bir restorana gittiği zaman beklediği şeyler belli. Kalite, hijyen, güven ve uygun fiyat. Zincir restoran olduğunuz zaman toplu alımlardan dolayı uygun fiyat politikasını daha kolay sağlayabiliyorsunuz. Bunun yanında da zincir restorana yakışır şekilde hijyeninize ve kalitenize dikkat etmek zorundasınız. Tüketici de...