05 / 05 / 2024

Baydöner yeni açılan şubeler

Baydöner yeni açılan şubeler

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Son 9 yılda açılan stadyum sayısı TBMM'de!

Son dokuz yılda yapılan ve yeni isimlerle açılan stadyum sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Deniz GYO aleyhine açılan tasarrufun iptali davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan "Tasarrufun İptali" davasında yeni bir gelişme olmadı.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Deniz GYO'dan ortaklık aleyhine açılan dava hakkında açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, aleyhine açılan Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan (Ortak Gider Alacağına İlişkin İcra Takibine İtirazın İptali İstemli) dava ile ilgili yeni gelişme olmadığını açıkladı.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner yeni açılan şubeler Haberi

Baydöner yeni açılan şubeler


İzmir’de 2007 yılında kurulan bugün 110 şube ile hizmet veren Baydöner, 3.5 yılda 220 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Bu alanda zincir markaların sayısının arttığını anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “Girişimcilerin önemli bir bölümü döner sektöründe faaliyet gösteren restoranlara yöneliyor. Bu alanda da kurumsallaşan şirketler öne çıkıyor” dedi. Baydöner markasıyla franchise vererek büyüyeceklerini anlatan Polat, girişimcilere şu tavsiyelerde bulundu:


HEYECANLI VE HEDEF ODAKLI OLMALI


Bu alana yatırım yapacak girişimcilerde aradıkları özellikleri de anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, şunları söyledi: “Tüketicinin bir restorana gittiği zaman beklediği şeyler belli. Kalite, hijyen, güven ve uygun fiyat. Zincir restoran olduğunuz zaman toplu alımlardan dolayı uygun fiyat politikasını daha kolay sağlayabiliyorsunuz. Bunun yanında da zincir restorana yakışır şekilde hijyeninize ve kalitenize dikkat etmek zorundasınız. Tüketici de...