18 / 05 / 2024

Bayır Global Yapı iletişim

Bayır Global Yapı iletişim

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Türksoy ve Muhiddin Silo  tarafından kuruldu.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Türksoy ve Muhiddin Silo  tarafından kuruldu.

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Bayır ve Tuğrul Bayır ortaklığında kuruldu.

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Atölye34 Global Yapı Mimarlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasin Taşay, Yıldırım Oğur ve Ozan Çelikkaya imzasıyla kuruldu.

Pendik Taşlıbayır kentsel dönüşüm imar planı onaylandı!

Pendik’in Taşlıbayır bölgesinde kentsel dönüşüme yönelik imar planları onaylandı. Orta ve Dumlupınar Mahalleleri’nde sağlıklı yapılaşmanın önü açıldı. Yeni planlarla binaların otopark sorunu da çözülecek.

Pendik Taşlıbayır'a parsel müjdesi!

Kentsel dönüşüme yönelik imar planları onaylanan Taşlıbayır bölgesinde parselasyon çalışmaları da tamamlanarak askıya çıkarıldı. Böylece Orta ve Dumlupınar Mahallelerinde yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı 85 hektarlık alanda yapılaşmanın önü açıldı.

Sakarya'ya 57 milyon liralık yatırım yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş; Pamukova ve Geyve ilçeleri için yaklaşık 57 milyonluk yatırım yapıldığını belirterek yeni projelerin de devam ettiği bilgisini verdi.

İskenderun'a 10 milyar liralık yatırım yapılacak!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Hatay'ın İskenderun ilçesinde enerji depolama alanında 10 milyar liralık yatırım yapılacağını belirtti.

2023'e kadar 160 milyar dolarlık yenilenebilir enerji yatırımı yapılmalı!

TİM Başkanı Büyükekşi, "Türkiye'de 2023 yılına kadar enerji ekipmanları üretimi için ortalama 150 ila 160 milyar dolarlık yenilenebilir enerji yatırımı yapılması gerekiyor" dedi.

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Global Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmetullah Zengin tarafından, 10 Eylül' de İstanbul İl 'i, Avrupa Yakası Eyüp İlçe' sinde kuruldu.

Kiracı gürültü yapıyorsa nereye şikayet edilir?

Kimi zaman apartman dairesi kiralayan kiracılar yaptıkları gürültü nedeniyle komşularına rahatsızlık verebiliyor. Bu duruma kiracının ev sahibi de müdahale etmeyebiliyor. Peki, kiracı gürültü yapıyorsa nereye şikayet edilir?

Gayrimenkule kur zammı gelmeden yatırım yapılmalı!

Dolardaki artışın konut fiyatlarına zam olarak yansıyacağını belirten sektör temsilcileri, ev almayı planlayan vatandaşların acele etmesini istedi. Ercan Uyan, "Fiyatlar zamlanmadan karar alıp yatırım yapılması gereken bir dönemdeyiz" dedi.

Bayır Global Yapı iletişim Haberi

Bayır Global Yapı iletişim

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Türksoy ve Muhiddin Silo  tarafından kuruldu.

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-İnşaat ve yapı malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Hertürlü elektrik malzemesi ve teknik...