20 / 05 / 2024

Bayırköy gölet projesi

Bayırköy gölet projesi

2016 yılında gerçekleştirilen projelerle Bilecik'in parlayan beldelerinden biri haline gelen Bayırköy'de, 2017 projeleri de çok ses getirecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Yozgat Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti mecliste!

Yozgat'ta yapılması planlanan Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakırköy Şehir Hastanesi projesi durdu! 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu araziye yapılması planlanan şehir hastanesi ve sosyal tesise İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nden 'dur' kararı çıktı. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daireden meydana geliyor...

Çankırı Gölet Projesi'nin ihalesi tamam!

Çankırı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandı.

Danıştay Bahçeşehir Gölet için karar verdi!

Bahçeşehir Gölet projesi ile ilgili şok karar verildi. Danıştay, proje iptalin olmadığını göletle ilgili yetkilerin düzenlemesinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı.

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli!

Ön talep döneminin başladığı Bakırköy Ofis Karat Projesi'nde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. İşte, Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli..

Bakırköy City projesi fiyat listesi 2017!

Toplam 163 daire ve 33 cadde mağazasından oluşan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat ve Göktaşlar İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Bakırköy City projesi fiyat listesi 2017...

Bakırköy City projesi ödeme planı!

Bakırköy City projesi ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Bakırköy City'de yaşam bu yıl Haziran ayında başlıyor...

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Bayırköy gölet projesi Haberi

Bayırköy gölet projesi

2016 yılında gerçekleştirilen projelerle Bilecik'in parlayan beldelerinden biri haline gelen Bayırköy'de, 2017 projeleri de çok ses getirecek. 



Projeler hakkında bilgi veren Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, amaçlarının Bayı rköylülere 7/24 hizmet verebilmek olduğunu belirtti. 

Bayırköy için hayal denilen gölet projesinin 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını belirten Yaman, yakın zamanda bomba bir projenin daha Bayırköylüler ile buluşacağını söyledi. Öncelikli projelerinden bahseden Yaman, "Bayırköy'de Gölet projemiz devam ediyor. 1972deki sel bizi epey bir ürküttü Bayırköy halkı olarak. O selde 9 tane vatandaşımız vefat etti. Ben bunu daha önce de söylemiştim. Onlarca ev yıkıldı, yüzlerce hayvan telef oldu. O yüzden bizim en önemli projelerimizden biri göletti. Bayırköy için hayal bir projeydi. Allah nasip etti. Bu dönem başladık bu projemize. İnşallah 2017 yılı içerisinde göletimiz...