27 / 04 / 2024

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.



Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için start verdi. Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy projesi Osmaniye Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

757 konut 65 ticari alanın yer alacağı Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi 2 milyar 15 milyon 785 bin 977 TL'ye mal olacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinin arsa alanı 27 bin 199 metrekare, inşaat alanı ise 161 bin 289 metrekare olarak belirtildi. Merakla beklenen dev projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veilecek.

Bakırköy Osmaniye'de 8 blok olarak inşa edilecek olan Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari alan olmak üzere toplam 822 bağımsız birim yer alacak. 

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Bakırköy projesinde  herhangi bir sosyal alana yer verilmeyecek. Söz konusu projede 740 metreküplük su deposu yer alacak olup toplam bağımsız bölüm ihtiyacını karşılayacak. 

Peki Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi nerede inşa ediliyor? Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi ne zaman tamamlanacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

ÖZAKSU GAYRİMENKUL BAKIRKÖY PROJESİ NEREDE İNŞA EDİLİYOR?


Merakla beklenen Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinin etrafında konutlar, siteler ve okullar yer alıyor. Söz konusu proje alanına en yakın konut 20 metre mesafede yer alırken, Proje sahasının kuzeyinde; D-100 karayolu, 400 metre doğusunda Veliefendi Hipodromu, 190 metre kuzeybatısında Bakırköy Salı Pazarı, 720 metre kuzeybatısında Bakırköy Adliye Sarayı, 700 metre kuzeyinde Marmara Forum AVM yer alıyor.

ÖZAKSU GAYRİMENKUL BAKIRKÖY PROJESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinin hafriyat işlemlerinin 12 ay, toplam inşaat süresinin ise 3 sene sürmesi planlanıyor. Projenin inşaat aşamasında 400 personel çalışması bekleniyor.

Özaksu Bakırköy projesi tamamlandığında konutlarda 2 bin 271 kişinin yaşaması bekleniyor. 

Lagoon Bodrum'da göl manzaralı daireler 12 ay taksit fırsatıyla! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villalar!


Geri Dön