29 / 04 / 2024

Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villalar!

Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villalar!

Firma: Demirsel İnşaat

Proje: Villa Platano Kaynaklar

Demirsel İnşaat tarafından İzmir İli Buca İlçesi Kaynaklarda inşa edilen Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villaların satışları devam ediyor.



Villa Platano Kaynaklar,  İzmir  İli, Buca ilçesi Kaynaklar'da bulunuyor. Villa Platano Kaynaklar'da  son fırsat  vilların satışları devam ediyor.

3 bin 810 metrekare proje alanında toplam 20 villadan oluşan Villa Platano Kaynaklar, Kaynaklar’ın paha biçilemeyen doğasında size huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.

Villa Platano kaynaklar  50 metrekare ile 175 metrekare ortalama bahçe içerisinde, ortak sosyal alanlar, elektrikli panjur, ankastre set, dekoratif süs şeklinde şömine bulunuyor.

VİLLA PLATANO KAYNAKLAR FİYATLARI NE KADAR? VİLLA PLATANO FİYAT BİLGİSİ 16 EYLÜL 2023

Villa Platano Kaynaklar projesinde villların tamamı 4+1 olup fiyatları 11 milyondan başlayıp 16 milyona kadar yükseliyor. Villaların yapımında son aşamaya gelinerek teslimlerin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Villa Platano Kaynaklar da son fırsat villalar!

VİLLA PLATANO KAYNAKLAR SOSYAL DONATILARI NELER?

Villa Platano Kaynaklar projesinde sosyal alanlarda havuz, kafeterya, güvenlik ve yönetim odası, spor salonu bulunuyor.

Villa Platano Kaynaklar'da Bodrum katlı olan villalarda isteğe göre jakuzi odası, sauna odası ve sinema salonu yapılabilmekte.

VİLLA PLATANO KAYNAKLAR NEREDE? VİLLA PLATANO KAYNAKLAR LOKASYON BİLGİSİ

Villa Platano Kaynaklar, İzmir merkeze 20,6 km, Buca merkeze 13,5 km otobüs duraklarına ise 600 m mesafede. Ayrıca, Villa Platano çevresinde de birbirinden harika Doğal ve Sakin yerler bulunuyor.

Öte yandan otoüs duraklarına 600 metre, anaokokulan 3,8 km, kaynaklar ortaokuluna 4 km, Atatürk spor lisesine 5,8 km, izmir aydın otoyoluna 5,9 km buca merkeze 13,6 km ve İzmir merkexze 20,6 km uzaklıkta konumlanıyor.

WEB: https://www.villaplatanokaynaklar.com/

TEL: 0555 602 73 14

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

projeye sor



Geri Dön