27 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) hasılat paylaşım sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firuzköy Mahallesi'nde yeni konut projesi geliştirmek amacıyla resmen düğmeye bastı. 

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi 43 bin metrekare yüzölçüme sahip arsa üzerinde hayata geçirilicek. Proje için İhlas Gayrimenkul ile arsa sahibi arasında hasılat paylaşımı modeliyle sözleşme imzalandı. 

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesinin inşaatına 2024 yılında başlanması planlanıyor.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy e yeni proje geliyor!

BİZİM EVLER 11'DE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR 

İhlas Gayrimenkul, geçtiğimiz aylarda son olarak hayata geçirdiği Bizim Evler 11 projesinde konut satışlarını başlattı. 

Bizim Evler 11 projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Toplam 6 blok şeklinde yükselen projede, 585 konut ile 55 adet cadde mağazasına yer veriliyor. 

Projede yer alan 2+1 daireler 131 metrekareden, 3+1 daireler 168 metrekareden, 4+1 daireler ise 220 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede, kamelyalar, fitness salonu, çocuk oyun alanları,  süs havuzları, spor alanları, mini futbol sahaları, sauna, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu gibi pek çok farklı sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenler peşin, senet ve kredi ile ödeme yapabiliyor.

İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
İstanbul ili Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesinde bulunan 43 bin metrekare yüz ölçümüne sahip arsa üzerinde, konut projesi geliştirmek üzere, Şirketimiz ile Arsa Sahibi arasında Hasılat Paylaşımı modeliyle sözleşme imzalanmıştır. Projenin inşaatına 2024 yılı içerisinde başlanılması planlanmaktadır.

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!


Geri Dön