28 / 04 / 2024

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Zeray AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray,  Zeray Dilasa Orman Satış Ofisi'nde gerçekleştirilen lansmanda önemli açıklamalar yaptı.

Zeki Zeray açıklamasında Dilasa Orman projesinin sektördeki dönüşüme öncülük eden misyonla, sağlık ve doğa konseptine uygun şekilde geliştirildiğini dile getirerek, ayrıca tabiatla bütünleşebilen, çevreye saygılı ve modern tasarıma sahip olduğunu kaydetti.

Yaptığı açıklamada Kocaeli'nin, ülkemizin en kıymetli lokasyonlarından ve ülke ekonomisinin amiral gemisi niteliğindeki kenti olduğuna değinen Zeray AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, Asya ile Avrupa'nın kara, deniz, hava ve demir yolu ulaşımının kesiştiği nokta olmasının dışınd  bir yanda muhteşem Karadeniz sahilleri, bir yanda Marmara denizi, bir yanda Sapanca Gölü, bir yanda kış turizminin merkezlerinden Kartepe ve sırtını Samanlı Dağları'na yaslamış eşsiz noktada bulunduğunu söyledi.

Zeray İnşaat Dilasa Orman ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, gayrimenkul sektöründe 15 seneyi geride bıraktıklarını belirterek, Başiskele'de yükselecek yeni projeleriyle ilçede inşa ettikleri "Zeray County Bahçecik Zeray Güneşi, Zeray Perla, Zeray Korupark, Zeray Şehristan Konakları, Zeray Kent, Gülistan Konakları, Delal Garden, Zeray Bella Bahçecik" projeleri gibi özgün konsept oluşturduklarına değindi.

Zeray İnşaat Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan da görücüye çıkan Dilasa Orman projesini, "doğayla uyum ve yatırımın buluştuğu nokta" şeklinde nitelendirdi.

Zeray İnşaat Dilasa Orman ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Aytül Ayhan açıklamasında el değmemiş doğal ormanın adeta kalbinde yer alan projenin, dikkat çekici zerafete sahip modern mimarisinin dışında zengin sosyal donatılarıyla da beğeni topladığını söyledi.

HER YAŞTAN İNSANIN İHTİYAÇLARINA YANIT VERİYOR

Zeray Dilasa Orman Satış Müdürü Gonca Yaman da yaptığı açıklamada Dilasa Orman projesinin, geniş peyzaj alanlarıyla açık havada sakin ve seçkin atmosfer sunduğunu söyledi.

Gonca Yaman açıklamasında Dilasa Orman projesinin doğanın yanı başında yüzme havuzları, yürüyüş yolları, parkları, dinlenme alanları, fitness salonu, süs havuzları, tenis kortu, pilates ve yoga odası, basketbol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun parklarıyla her yaştan insanın ihtiyaçlarına ayrı ayrı yanıt verdiğini söyledi.

Lokasyonuyla da dikkat çeken Dilasa Orman projesi; Kartepe'ye 25 dakika, Yuvacık Barajı'na 5 dakika, Sapanca Gölü’ne 20 dakika, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya'ya 15 dakika, uzaklıkta bulunuyor.

65 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Zeray İnşaat Dilasa Orman projesinde 20 blokta 660 daire bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut seçeneklerinin dışında  villa konforu sunan bahçe dubleks ve panoramik manzarasıyla göz kamaştıran teras dubleksler de bulunuyor. Projenin teslimleri 30 Aralık 2024'te gerçekleştirilecek.

Web: https://www.zerayinsaat.com.tr/

Zeray Gazania Life'ta ön satış fırsatı! 709 konutluk yeni proje!

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!


Geri Dön