09 / 05 / 2024

Bayırköye arıtma tesisi mi kuruldu

Bayırköye arıtma tesisi mi kuruldu

Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Zile'ye 19 milyonluk arıtma tesisi!

Zile Belediyesi Orta çay yakınlarında 20 bin metrekare alan üzerinde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak olan Atık su arıtma tesisi inşaatının yüzde 70’ni tamamladı.

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

İzmir Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa Birliği standartlarında arıtma tesisi kazandırıyor. 9.1 milyon liraya mal olacak tesisin yapım çalışmaları başladı.

Kayseri Develi'ye 13 milyonluk arıtma tesisi!

Develi arıtma tesisine kavuşuyor Develi’de toplam maliyeti 13 milyon lira olan ve ilçenin zirai gelişimine önemli katkı sağlayacak olan “KASKİ İleri Biyolojik Arıtma Tesisi” inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Balıkesir Gönen atıksu arıtma tesisi 18 milyon TL'ye ihale edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen’de yapımına başlanan 80 bin kişilik atık su arıtma tesisi 18 milyon TL’ye ihale edildi.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Manisa Kavaklıdere'ye atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların daha temiz bir çevrede yaşaması için atıksu arıtma tesisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Kocaali'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, 50 milyon liralık proje ile Sakarya Kocaali'ye yeni bir atıksu arıtma tesisi kazandıracaklarını açıkladı.

Veysel Eroğlu: Gazze'ye arıtma tesisi kurulması şart!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'ye deniz suyu arıtma tesisi kurulmasına ilişkin, "Orada yer altı su kaynakları veya yüzey suları yok. Mecburen denizden arıtılması lazım." dedi

Pamukova-Geyve Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Pamukova-Geyve Atıksu Arıtma Tesisi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bayırköye arıtma tesisi mi kuruldu Haberi

Bayırköye arıtma tesisi mi kuruldu


Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı olan Bayırköy, Küresel Bağış Programı kapsamında, Atık Su Arıtma tesisine kavuşan ilk köy oldu.

İlçenin en güzel yerlerinden birinde kurulu olan 700 nüfuslu köy, Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay, “Ben bu güzel ilçede göreve geleli 2 ay oldu. Bu tesisin yapımında asıl pay sahibi benden önceki kaymakam Namık Kemal Nazlı’nındır. Bu böyle bir güzel tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah elbirliği ile böyle güzel hizmetleri bizde yaparız. Bu güzel tesisin yapılmasına vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan köy muhtarı Cevdet Dağbaşı...