05 / 05 / 2024

baymak Fotovoltaik Sistem

baymak Fotovoltaik Sistem

Fotovoltaik Sistem kurulumu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Bartın Belediye binasının bahçe bölümünde yer alan 2.94 kW gücündeki on-grid (şebeke bağlantılı) sistem, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Erzurum'da Raylı Sistem Projesi için düğmeye basıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un vizyon projelerinden biri olan Raylı Sistem Projesi için düğmeye bastı.

3 bin 300 konut ve işyeri kendi elektriğini üretecek!

Şekerbank ve Baymak, 2017 yılının sonuna kadar 30 MW'lık güneş enerjisi üretecek bir sistem hedefliyor. Bu da 3 kentin yıllık elektrik tüketimine bedel.

Baymak ve Şekerbank konutlara güneş enerji sistemi kuracak!

Baymak, Şekerbank'ın finansman desteğiyle konut, site ve işyerlerine güneş enerjisi sistemleri kuracak. İşbirliğiyle 2 yılda 3 bin 300 mekân santrale kavuşacak

Sistem Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sistem Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3.etap raylı sistem ihalesini başlattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 kilometrelik Varsak-Otogar-Meltem-Nostaljik tramvay hattı güzergahını kullanacak olan 3'üncü etap raylı sistem için ihale sürecini başlattı

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem projesinin yüzde 50'si bitti!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Gar Müdürlüğü-Tekkeköy arasındaki raylı sistem projesinin yüzde 50’sini tamamladıklarını söyledi. Yurt "İlk etapta 10 adet tren ile taşıma hizmeti verilmesi planlanmıştır" dedi.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı projesi onaylandı!

Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Raylı Sistem Hattı Projesi Projenin yatırım programına alınabilmesi için Devlet Planlama Teşkilatı Yüksek Planlama Kurulu’nun onayını da aldı.

Konya'da raylı sistem iyileştirme çalışmaları başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, 23 yıldır kullanılan tramvay hatlarında devam eden yenileme çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması için çalışıldığını duyurdu...

Isı yalıtımında yeni çözüm Thermomanto Sistem!

Braas Çatı Sistemleri çatılarda enerji verimliliğini artırmak için inovatif çözümler sunuyor. Bu çözümlerden birisi de Braas çatı mantolama sistemi “Thermomanto Sistem”.

Baymak Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı'nda açtı!

Isıtma ve soğutma sistemlerinin lider markası Baymak, Hollanda teknolojisini mağazacılık anlayışıyla birleştirerek tasarladığı yeni bayi organizasyonu Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı’nda açtı.

Gebze Gar-Darıca Raylı Sistem Hattı ihalesi 2 Temmuz'da!

Gebze Kuzey-Gebze Gar-Darıca Hafif Raylı Sistem Hattı Ön Fizibilite Etüdünün Hazırlanması hizmet alımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından açık usül ile ihale edilecek.

Antalya Aksu'ya raylı sistem müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu ve Atatürk mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Türel, Aksu ve Kundu’ya EXPO ve raylı sistem projeleriyle sihirli değnek değeceğini söyledi.

Başakşehir Güvercintepe'ye raylı sistem müjdesi!

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Başakşehir’de halka hitap etti. Selamlama konuşması yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “Raylı sistem inşallah Güvercintepe’den geçecek" dedi...

baymak Fotovoltaik Sistem Haberi

baymak Fotovoltaik Sistem



Bartın Belediyesi ve Baymak bayisi olan Sayan Enerji işbirliği ile güneşten elektrik üreten Fotovoltaik Sistem kurulumu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Bartın Belediye binasının bahçe bölümünde yer alan 2.94 kW gücündeki on-grid (şebeke bağlantılı) sistem, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.


Yenilenebilir enerji

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, "Belediyeler, bu yeni enerjinin yayılması konusunda öncü olmalı, Bartın Belediyesi'ni bu konudaki hassasiyeti ve öncülüğünden dolayı kutluyorum. Baymak bedava enerji konusunda sektörde ilklere imza atarak, enerji kaybına meydan okuyan ürünleriyle tüketicileri hem bilinçlendirmeye hem de ceplerini ve yüzlerini güldürmeye devam ediyor" dedi.


Çolak, Bartın Belediyesi'nin yenilenebilir enerji kaynaklarına verdiği önem ile hem şehir, hem Karadeniz Bölgesi hem de Türkiye için örnek oluşturduğunu belirtti. Çolak, "Baymak'ın Bartın Belediyesi'ne yaptığı kurulumda uzaktan izleme sistemi ile üretilen elektrik miktarları takip edilerek,...