28 / 04 / 2024

baymak Lectus Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar

baymak Lectus Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar

Lectus duvar tipi kazanlar sağladığı yakıt tasarrufu, düşük emisyon değeri, doğalgaz ve LPG ile kullanım olanağı, Premix teknolojisi, RVS kontrol paneli ve kompakt ölçüleri ile eski tip kazanlara oranla %30 daha verimli performansa sahiptir.

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Klimalarda avantajlı fiyatları kaçırmayın!

Hepsi Burada Şubat ayında fırsatları bitirmeden devam ediyor. Baymak Inverter Duvar Tipi Klimalarda Hepsi Burada müşterilerine 1216 TL x 9 aya varan Taksitle sahip olabilirisiniz. Hepsi Burada'nın avantajlı klima özelliklerini öğrenmek için haberimize bakın.

Baymak Lectus, prestijli projelerin tercihi oluyor!

Baymak’ın Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanları Türkiye’nin dört bir yanındaki prestijli projelerin tercihi oluyor. Baymak Lectus yoğuşmalı kazan yüzde 30 daha yüksek verim sağlıyor.

Baymak Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar yüzde 30 daha verimli!

Lectus duvar tipi kazanlar sağladığı yakıt tasarrufu, düşük emisyon değeri, doğalgaz ve LPG ile kullanım olanağı, Premix teknolojisi, RVS kontrol paneli ve kompakt ölçüleri ile eski tip kazanlara oranla %30 daha verimli performansa sahiptir.

Bursa Yıldırım'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım Bağlaraltı Mahallesi A303 sokaktaki Anakent sitesinin istinat duvarı 8 aracın üzerine düştü. Söz konusu alanda park halindeki 8 araçta hasara yol açan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edild

Bursa'da istinat duvarı çöktü!

Bursa Yıldırım ilçesi Bağlaraltı Mahallesi A-303 Sokak'ta bulunan Anakent Sitesi'nin arka bölümündeki istinat duvarı, şiddetli yağışın etkisiyle çöktü. Duvarının çökmesi sonucu 8 araçta hasar oluştu.

1071 Malazgirt Bulvarı'na renkli duvar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından 1071 Malazgirt Bulvarı'nda yapılan dekoratif duvar aydınlatma çalışması tamamlandı. 1071 Malazgirt Bulvarı geçen yıl törenle hizmete açılmıştı.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Baymak BES'i tabana yayıyor!

Baymak 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya WOW Kremlin Palace Otel’de dev bir eğitim ve sosyal etkinlik toplantısı düzenledi, Baymak Genel Müdürü Ender Çolak toplantıda bayi sistemi ile ilgili Türkiye’de sektöründe ilk olacak bir açıklama yaptı.

Duvar kâğıdı seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Uygulama kolaylığı ve dayanıklılığıyla yaygın biçimde kullanılan duvar kâğıtlarının, zihnimize etkileri de büyük. Duvar kâğıdıyla odanızda farklı bir görünüm hedeflediğinizde bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Gölcük'te isinat duvarı çökünce 2 binada hasar meydana geldi!

Gölcük’te toprak kayması nedeniyle istinat duvarının çökmesi sonucu iki binada hasar oluştu. Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Bağdat Sokak’taki 6 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü..

Kapı, pencere, duvar tadilatı için ruhsat istenmeyecek!

Bakanlık tarafından hazırlanan tasarıya göre, ruhsatlı olarak inşasına başlanan yapılarda inşaatlarda duvar, kapı yeri veya pencere boyutu değişiklikleri gibi uygulamalar "tadilat ruhsatı" alınmadan yapılabilecek.

Messi duvarı!

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

İzmit'te istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Serdar Mahallesi Şehit İlyas Bayraktutar Sokak'ta bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı, son günlerde bölgedeki yağışların da etkisiyle çöktü. Belediye ekipleri, söz konusu sokakta çalışma başlattı.

baymak Lectus Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar Haberi

baymak Lectus Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar

Lectus Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tüm bu özellikleri sayesinde Enerji Verimliliği Kanunu kapsamında hazırlanan “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği”  gereğince, 2000 m2’nin üzerindeki yeni yapılan binalarda merkezi ısıtma sistemi kullanımı zorunluluğu için tüketicinin ihtiyacını tam olarak karşılamaktadır.


Lectus 65, 90 ve 115 modelleri ile kapasite seçiminde esneklik sağlamanın yanında %111,3‘e varan kazan verimliliği ile yakıt tasarrufunu en üst noktaya taşır. Premix (ön karışım) teknolojisine sahip Baymak Lectus, bu teknoloji sayesinde bir birim gaz için eşit düzeyde havayı alıp önceden karıştırmakta ve böylece ideal yanma sağlamaktadır. Premix teknolojisi ile modülasyonlu fan grubunun sağladığı doğru hava gaz dengesi Lectus’un enerji tüketiminde fark yaratmaktadır.


Doğalgaz ve LPG ile kullanıma uygun Lectus yoğuşmalı kazanlar, yüksek verim sağlarken, düşük emisyon değerleri ile de çevre dostu çözümler sunmaktadır.


Baymak...