23 / 05 / 2024

Bayrak Konakları

Bayrak Konakları

Aralık ayı itibariyle yıllık fiyatlar, tarım sektöründe yüzde 10,54, sanayi sektöründe yüzde 13,92 ve konutta yüzde 8,20 oranında artış gösterdi

Nişantaşı Bayrak Konakları'nın yüzde 30'u satıldı!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak açıkladı.

Nişantaşı Bayrak Konakları Ağustos'ta tamamlanıyor!

AB Grup Holding tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Bayrak Konakları, Ağustos ayında tamamlanıyor. Bayrak Konakları, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Daha şimdiden dairelerin yüzde 30’u satıldı.

Bayrak İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

İnşaat ve otomotiv sektöründe yatırımları ile iş dünyasında önemli bir yer edinen Bayrak İnşaat Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesinin yapımına başladı. Bayrak İnşaat kentsel dönüşüm ve bina yenileme projelerine Nişantaşı' nı da ekledi.

AB Grup, Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup inşaat, Günesli'de 35 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği AB Yasam Evleri projesinin hemen ardından Nişantaşı'nda 'Bayrak Konakları' projesine başladı. Projede 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

AB Grup İnşaat Bayrak Konakları 2015'te tamamlanacak!

Valikonağı Caddesi'nin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi'nde, 100 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1'lerin yanı sıra 5+1 dubleks seçenekleri de mevcut.

Bayrak Konakları projesi 2015'te bitecek!

AB Grup İnşaat, İstanbul Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesinin yapımına başladı. Valikonağı Caddesi'nin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi'nde,1+1, 2+1, 3+1'lerin yanı sıra 5+1 dubleks seçenekleri de mevcut.

Bayrak Konakları 2015'te tamamlanacak!

2 blok 28 dairenin yer aldığı Bayrak Konakları'nda, 100 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1'lerin yanı sıra 5+1 dubleks seçenekler de mevcut.

Nişantaşı Bayrak Konakları 30 Ağustos 2015'te tamamlanacak!

AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde istanbul'un seçkin semtlerinden Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesine başladı. Valikonağı caddesinin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi, merkezi konumuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

AB Grup İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un seçkim semtlerinden Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesine başladı. Proje bin metrekare arazi üzerinde 2 blok 28 daireden meydana geliyor.

Bayrak Konakları Nişantaşı’nda yükseliyor! Yeni proje!

İnşaat sektörünün büyüyen ve markalaşan firmaları arasında yer alan AB Grup İnşaat,AB Yaşam Evleri’nin kısa sürede satışması sebebiyle İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine başladı.

Kilia Şile Konakları adres bilgileri!

Kilia Şile Konakları adres bilgileri Çavuş Mahallesi, Bayrak Caddesi, No: 6 Şile olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerden ilk etaptakiler 24 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Kilia Şile Konakları adres!

Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırılan 3 farklı tipte konağın yer aldığı Kilia Şile Konakları adres bilgileri şu şekilde: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul...

Nilüfer Konakları'nda 350 bin TL'ye! Son 5 villa!

Kumburgaz'da inşa edilen Nilüfer Konakları 12 blokta 24 bağımsız villadan oluşuyor

Bayrak Konakları Haberi

Bayrak Konakları

 

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2003 baz yıllı ÜFE sonuçlarına göre,  Aralık ayında ÜFE"de yüzde 13,33 olan yıllık artış, tarım sektöründe yüzde 10,54,  sanayi sektöründe de yüzde 13,92artış olarak hesaplandı.

Tarım sektörünün alt kalemleri incelendiğinde Aralık ayında aylık bazda,  tarım, avcılık, ormancılıkta fiyatlar yüzde 3,03, balıkçılıkta da yüzde 9,90  arttı. Yıllık bazda ise tarım, avcılık ve ormancılıkta yüzde 10,19, balıkçılıkta  yüzde 28,07 fiyat artışı görüldü.  

Sanayi sektörü  

Sanayi sektöründe ise Aralık ayında bir önceki aya göre fiyatlar yüzde  0,57 artarken, yıllık bazda ise yüzde 13,92 fiyat artışı kaydedildi. Sanayi  sektöründe 12 aylık ortalamalara göre...