02 / 05 / 2024

bayraklı çay mahallesinin imar planında son durum

bayraklı çay mahallesinin imar planında son durum

Bayraklı Belediye Meclisi kentsel dönüşümün sağlanması adına önemli bir kararın altına imza attı. Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu kabul edildi.

Velux Bayraklı satışta! Yeni projede lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı!

Velux Bayraklı projesi Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla İzmir'de inşa ediliyor. Satışa çıkan proje, Lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı sağlıyor. İşte Velux Bayraklı projesine ilişkin tüm detaylar...

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

Hasan Sözbilir: Bayraklı'da 5.3 bile olsa yıkabilir!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Samos’taki artçıların birkaç ay daha süreceğini dile getirerek, "Depremin büyüklüğü 5.2, 5.3 gibi olursa Bayraklı’da binalar yıkılabilir” dedi.

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi 6 ay erken teslim edilecek!

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nin inşaatını sürdüren Avcılar İnşaat, dört ayda ilk altı katın yapımını tamamladı. Proje, belirtilen tarihten altı ay önce sahiplerine teslim edilecek...

Bayraklı Şehir Hastanesi Mayıs 2020'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasıyla İzmir’in sağlık üssü olacağını söyledi. Kırkpınar, hastanenin 2020 yılı mayıs ayında hizmete açılacağını söyledi.

İzmir Bayraklı'da 10 kata kadar izin verildi!

Bayraklı Belediye Başkanlığı tarafıdan imar planları yenilendi. Tepekule ve Çay Mahallesi’nde hazırlanan imar planına göre yapılara maksimum 7 ile 10 kata kadar izin verildi..

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

Ontan Modda Bayraklı satış ofisi!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayında yapılması hedeflenen Ontan Modda Bayraklı Evleri'nde 2+1'ler 338 bin TL'den, 3+1'ler 629 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

İzmir Bayraklı'da imar plan revizyonu tartışması!

Bayraklı Belediyesi'nce hazırlanan ve Tepekule ile Çay Mahallesi halkını yakından ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu, Bayraklı Belediye Meclisi'nde tartışma konusu oldu.

bayraklı çay mahallesinin imar planında son durum Haberi

bayraklı çay mahallesinin imar planında son durum

BAYRAKLI Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Büyükşehirlere yapılan görüşmeler olumlu geçti. Oradan da inşallah geçecek. Ondan sonra da Bayraklı'nm önünü açmış olacağız" dedi. İzmir'de gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışmasının ilk adımı atıldı. Belediye meclisinde Tepekule ve Çay Mahalleri'ndeki 48 hektarlık alanı kapsayan 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 


BU KARAR TARİHE GEÇECEK 

İki mahallede küçük parselleri birleştirerek imar planlarında değişlik yaptıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Belediyelerin yapmaya çalıştığı kentsel dönüşüm uzlaşmasında sıkıntı yaşanıyor. Vatandaş, 'Oğlum, kızım var bunlara birer daire verin. İmar planlarını biraz daha iyileştirin. Ben de müteahhitle anlaşayım' diyor. Biz de bu kapsamda bir çalışma yürüttük. Küçük parseller birleştiriliyor ve...