17 / 05 / 2024

bayraklı kıyı şeridi

bayraklı kıyı şeridi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Turan'dan kent merkezine doğru uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanması için uygulama projelerini tamamladı. Bölgede bisikletli mola teraslan, engelli çocukların da kulanabileceği oyun alanı yer alacak.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde bir aşama daha tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 100 dönüm alanda gerçekleştirdiği ve kentlilerin büyük beğenisini toplayan Bayraklı kıyı düzenleme çalışmalarında ikinci etabın açılışı bugün gerçekleştirilecek.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı kıyılarının yeniden tasarlanacağı İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi”nde sıra Bayraklı'ya geldi.

Bayraklı kıyıları İzmirdeniz projesiyle yeniden doğuyor!

Bayraklı sahilinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından etap etap gerçekleştirilecek düzenlemenin ilk bölümü olan Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı ile Şelale Deresi arasındaki sahil bandı ve 28 bin metrekarelik alanın çevre düzenlemesi tamamlandı.

Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridi turizme açıldı!

AKP’li Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Deniz Köşkü koruma alanı içinde kalan Florya Plajı’nı da kapsayan kıyı şeridini turizme açtı. 273 bin metrekarelik sahile otel, AVM, sergi alanları ve otopark yapılabilecek…

İzmir İnciraltı'na uzanan kıyı şeridi yeniden tasarlanıyor!

Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidinin yapım çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat alanında kalan 16 feliks, 5 okaliptüs ve 2 şamarops cinsi ağacı, İnciraitı Kent Ormanı'na nakledecek.

Büyükçekmece Pearl of İstanbul Evleri!

Hema İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 1 kilometre uzunluğunda kıyı şeridi yer alıyor. Büyükçekmece Pearl of İstanbul Evleri toplam 1.800 adet daireden meydana geliyor.

Büyükçekmece Pearl of İstanbul iletişim!

Büyükçekmece Pearl of İstanbul iletişim için 0212 285 22 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 62 bin metrekare olarak belirlenen projenin 1 kilometre uzunluğunda kıyı şeridi bulunuyor.

Bayraklı kıyıları yeniden tasarlanacak!

Bayraklı sahili çiçek açacak Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı kıyılarının yeniden tasarlanacağı projenin Sahil Güvenlik ile Şelale Deresi arasındaki 23 bin metrekarelik bölümü için 15 Temmuz’da yapım ihalesine çıkıyor.

Mersin Kazanlı Kıyı Şeridi Projesi'nde firma davaları sonuçlandı!

Mersin'in büyük çaplı ilk turizm projesi olma özelliği taşıyan Tarsus-Kazanlı Kıyı Şeridi Projesi'nde geçtiğimiz kasım ayında yapılan tahsislerin iptalinden sonra firmaların açtığı dava sonuçlandı.

İzmir Bostanlı Deresi kıyı tasarımı ihaleye çıkacak!

" İzmirdeniz Projesi " kapsamında Bayraklı kıyı şeridinde uygulama projelerini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Deresi ve çevresi için de yapım ihalesine çıkmaya hazırlanıyor...

İzmir Homeros Bulvarı kıyıyla buluşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İlyada ve Odysseia destanlarının yazarı ünlü Homeros'un adını taşıyan Bornova'daki vadiyi, Meles deltasına geçişi sağlayan Bayraklı Altınyol kıyılarıyla buluşturan aksın sonuna gelindi.

Haliç kıyılarında inşaat yasaklandı!

1984 yılında Haliç'in denizle yol arasında kalan kıyı şeridi, Haliç SİT Bölgesi olarak ilan edilmiş ve Haliç kıyılarında hiçbir inşaata izin verilmeyecekmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

bayraklı kıyı şeridi Haberi

bayraklı kıyı şeridi

İzmirliler'in denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez'i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen "İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi" kapsamında sıra Turan ile Yeni Kent Merkezi arasında uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridine geldi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından etap etap gerçekleştirilecek düzenlemenin ilk bölümü. Bayraklı Sahil Güvenlik Ege Bölge İzmir'deki gecekondular Ankara'daki gibi tek katlı bağ evi değil. Burada çok katlı kaçak yapılar var. Buradaki gecekondular yapılalı 50 yıl oldu. Burası Ankara ya da memleketin başka yeri gibi değil. Buradaki kaçak yapılar gecekondu olmaktan çıktı. Bu sıkıntıyı aşmanın yolu iman biraz daha iyileştirmek. vatandaşı müteahhitle pazarlık eder hale getirmek. Bu işin çözümü budur. Başka çöziimiin olmadığını vatandaşımıza söylüyorum. Birkaç aya kadar meclisimize getireceğiz. Onaylandıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne götüreceğiz" dedi. Komutanlığı ile Şelale Deresi arasındaki 175...