20 / 05 / 2024

bayraklı park yenileme çalışmaları

bayraklı park yenileme çalışmaları

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çay Mahallesi, Tepekule, Osmangazi, Adalet ve Manavkuyu Mahallelerinde bulunan mevcut parkları revize ederek, modern görünümlü alanları vatandaşlara kazandırdı.

İzmir Bayraklı'daki dönüşümde son durum ne?

İzmir depreminden sonra Bayraklılı vatandaşları yalnız bırakmayarak her ihtiyacı hızla gideren, bugün ise kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında vatandaşın hak kaybına uğramaması amacıyla oldukça titiz davranan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son durumu anlattı.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı 4 Şubat'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu Şehit Fethi Sekin Parkı, 4 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle açılacak.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap Nisan'da tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı 2’inci etap kentsel yenileme alanını inceledi

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

bayraklı park yenileme çalışmaları Haberi

bayraklı park yenileme çalışmaları

Bayraklı Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına yeni yeşil alanları kazandırırken, mevcut parkları ise elden geçiriyor.


Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çay Mahallesi, Tepekule, Osmangazi, Adalet ve Manavkuyu Mahallelerinde bulunan mevcut parkları revize ederek, modern görünümlü alanları vatandaşlara kazandırdı. 13 bin 500 metrekarelik park alanında çalışma yürüten ekipler, Çay Mahallesi'ndeki Hakan Şakar Parkı ile Tepekule Mahallesi'ndeki Şehit Polis Recep Duysak Parkı'nı yeniledi. Osmangazi Mahallesi 617/5 sokak ve 579/1 sokak, Adalet Mahallesi 1593/22 sokak ve Manavkuyu Mahallesi 274/5 sokakta bulunan parklarda ise zemin, spor aletleri ve çocuk oyun gruplarını yenilendi.


İlçenin çeşitli yerlerinde yapılan parkların kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulduğunu aktaran Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Halkımızın nefes alacağı, çocuklarıyla hoş vakit geçireceği dinlenme alanları yaratmak için uğraşıyoruz. İlçemizin her yerindeki parkları yeniliyoruz,...