03 / 05 / 2024

Bayraklı revizyon atağı

Bayraklı revizyon atağı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve de imar planları ile kentsel dönüşüm yapmanın zor olduğunu belirterek, ilçedeki imar planlarında da revizyona gidileceğini açıkladı.

Velux Bayraklı konut projesi hangi ilde? Velux Bayraklı nerede?

Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla inşa edilen Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Velux Bayraklı projesi hangi ilde, nerede? İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Velux Bayraklı satışta! Yeni projede lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı!

Velux Bayraklı projesi Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla İzmir'de inşa ediliyor. Satışa çıkan proje, Lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı sağlıyor. İşte Velux Bayraklı projesine ilişkin tüm detaylar...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Ataşehir 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy Mahallesi 1864 Ada 4 Parsele İlişkin Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi Revizyon NİP 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli Revizyon UİP Değişikliği askıya çıktı.

Ataşehir Yeni Sahra ve yakın çevresi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Yeni Sahra Mahallesi ve yakın çevresine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

Bayraklı Şehir Hastanesi imar planı askıda!

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İlave + Revizyon İmar Planı ve açıklama raporları askıya çıkarıldı...

Revizyon planlarıyla Bayraklı'nın önü açılacak!

İzmir'de gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışmasının ilk adımı atıldı.

Bayraklı Çay ve Tepekule'nin imar revizyon planları kabul edildi!

Bayraklı Belediye Meclisi kentsel dönüşümün sağlanması adına önemli bir kararın altına imza attı. Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu kabul edildi.

Bayraklı revizyon atağı Haberi

Bayraklı revizyon atağı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Yamanlar, Onur, Gümüşpala Emek, Çay, Adalet ve Manavkuyu Mahalleri'nde bir çalışma başlattık, yakında kamuoyuyla paylaşacağız. 

Küçük parselleri birleştirip müteahhit ve vatandaşların kolayca anlaşabileceği bir sistemi hayata geçirmek istiyoruz" dedi. 

Vatandaşlara, "gecekondularınızı satmayın" diye seslenen Başkan Karabağ, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımız gecekondularını satmasınlar. İmar planlarını değiştirelim. 

Bunun için kendi meclisimizi ve Büyükşehir Belediyemizi ikna edelim. Halkımız endişe etmesin. Vatandaşın gönlündeki dönüşüm olmadığı sürece kentsel dönüşümün olacağına inanmıyorum."


Ege...