05 / 05 / 2024

Bayraklı şantiye binası

Bayraklı şantiye binası

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

Karmod, Bahreyn’de 3 ayrı şantiye bina projesini tamamladı!

Karmod, Basra Körfezi'nde ada ülkesi olan Bahreyn’de üç ayrı şantiye binası projesini tamamladı ve teslimlerini gerçekleştirdi.

Biva Tower Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olacak!

İzmir'de kentsel dönüşüm adımlarıyla dikkat çeken Biva Mimarlık İzmir Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelik binasını hayata geçiriyor.

Bayraklı’ya 2 yeni kamu binası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Bayraklı’ya Kaymakamlık ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak kullanılmak üzere iki yeni hizmet binası yapılacağını bildirdi. 

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası 2018'de tamam!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yeni hizmet binasının şantiye ofisine giderek projeyle ilgili bilgi aldı.

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

Kocaeli İSU'dan şantiye binası ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü İzmit Şube Müdürlüğü, şantiye binaları inşaatı için ihaleye çıktı. İhale, 29 Eylül günü saat 11.00'de yapılacak.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ, ''Yeni hizmet binasında inşaat bitti, yakında teslim alacağız. Halkımızın bütün hizmetleri orada görülebilecek. Tabii ki şantiyeler farklı noktalarda kendi işlerine devam edecek.''dedi.

Kocaeli Akçaray Tramvayı için şantiye kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tramvay için şehir merkezine şantiye kuruluyor. Eski lojmanlar binasının bulunan alanda hazırlıklar yapılmaya başlandı.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

2015 yılında tamamlanması hedeflenen ancak mahkeme kararı nedeniyle geciken Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde yüklenici firmanın teslim edeceği binanın iç çalışmaları yapılacak.

Bayraklı şantiye binası Haberi

Bayraklı şantiye binası

Bayraklı Belediyesi şantiye binasına kavuşuyor. Doğançay Mahallesi’nde inşa edilen şantiye binasının 537 metrekare oturma alanı bulunuyor. 4 katlı oluşacak binanın yaklaşık 2 bin 745 metrekare kapalı olanı olacak. Binanın bodrum katında kazan ve depolar bulunacak. projede, inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri, personel odaları, toplantı salonları yer alıyor.


KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hizmet binasının inşaatının tamamlandığını, çevre düzenlemesi çalışmalarının ise kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Yeni hizmet binamızın inşaatı bitti. Birçok birimimiz burada olacak. Şantiye binamızın temelini attık. Teknik birimler burada olacak. Şantiye binamızı hızla tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.


Ege'nin...