28 / 04 / 2024

Bayraktar ve Finansbank finansman anlaşması

Bayraktar ve Finansbank finansman anlaşması

Finansbank, Türkiye’ nin büyümesinde önemli olduğunu düşündüğü gelir getiren gayrimenkul, enerji, altyapı ve de özelleştirme finansmanları başta olmak üzere proje finansmanındaki aktif rolünü devam ettiriyor.

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 12 milyon 531 bin 930,62 TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayraktar, Mahmut Bayraktar ve Mehmet Sami Akbülbül ortaklığında kuruldu.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bayraktar, Ayhan Bayraktar ve Sinan Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Baran, Muhammed Yeniay, Can Bayraktar ve Özgür Garip Özdemir ortaklığında kuruldu.

QNB Finansbank çıldırdı! Çok önemli bir açıklama yapıldı!

Finans sektöründe rekabet hız kesmeden sürüyor ve Finansbank da nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir kredi duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Mubay Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mubay Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Bayraktar, Kevser Bayraktar ve Aydur Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Bankalar şaha kalktı, kampanyaları peş peşe açıkladı! Haberi alanlar şubelerin önünde kuyruk oluşturuyor!

Milyonlarca çalışanın EYT sorunu çözülürken, şimdi gözler bankaların promosyonlarına çevirdi. İşte Ziraat Bankası, Akbank, DenizBank ve Finansbank’ın (EYT) emekli promosyon kampanyası ayrıntıları…

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Özel bankaların başlattıkları kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

3 bankada son dakika depremi! Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve ING Bank peş peşe açıkladı! Duyan inanamadı!

Nakit ihtiyacı olanlar bankaların kredi faiz oranlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Milyonlarca kişinin beklediği müjde Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve ING Bank'tan geldi. İşte detaylar...

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar ve Finansbank finansman anlaşması Haberi

Bayraktar ve Finansbank finansman anlaşması

İçinde bulunulan yıl proje finansmanındaki yüksek hedeflerini destekler nitelikte, Türkiye’nin gayrimenkul ve perakende sektöründe önde gelen gruplarından Bayraktar Kardeşler Grubu ile başarılı bir finansman ortaklığına imza atıyor. Toplam 125 milyon Euro ve 8 yıl vadeli kredi ile Grubun mevcut projelerinin finansmanının yanı sıra Tuzla Viaport Marine projesinin finansmanının sağlanması da hedefleniyor.


İmza töreni, Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sinan Şahinbaş ve Via Properties  Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Bayraktar ev sahipliğinde, her iki şirketten üst düzey yöneticilerin de katılımıyla 15 Mayıs Perşembe günü...