30 / 04 / 2024

bayram kredisi faiz oranları

bayram kredisi faiz oranları

DenizBank “ Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi ” kampanyasını hayata geçirdi.DenizBank, kampanya kapsamında hizmet sunduğu müşterilerinin borç yüklerini hafifletmek amacıyla “Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi” sunuyor.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

3 ay geri ödemesiz bayram kredisi verilmeye başlandı! İşte bayram kredisi veren bankalar ve faiz oranları...

ING, Garanti BBVA ve Enpara bayram kredisi kampanyalarını başlattı. Peki hangi bankanın bayram kredisi faizi ne kadar? En düşük bayram kredisi faizi hangi bankada? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi faiz oranları yeni haftaya nasıl başladı?

Temmuz sonu itibariyle hızlanan konut kredisi faiz indirimleri kamu bankalarının faiz indirimi sonrasında 13 ayın en düşük seviyesine kadar geriledi. Peki konut kredisi faiz oranları bayram sonrası yeni haftaya nasıl başladı?

Bayram sonrası konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Temmuz sonunda başlayan konut kredisi faiz oranlarındaki indirim trendi Ağustos ayında hızlanarak devam etti. Bayram sonrasında bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

Bayram öncesi konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kamu bankalarının konut kredisi faiz indirimi sonrası özel bankalardan da peş peşe indirimler geldi. Bayram öncesi konut kredisi faiz oranlarında son durum ne kadar oldu?

Haziran'ın ikinci haftasında konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Bayram dönüşü Haziran ayının ikinci hafta başı itibariyle konut kredisi faiz oranları ne oldu? Bankaların konut kredisi faiz oranları sizler için araştırıldı...

Garanti Bankası bayram kredisi kampanyası!

Garanti Bankası öncesinde ve bayramda yapılacak harcamalar için desteğe ihtiyaç duyan müşterilerine düşük faiz oranları ile bayram kredisi kullandırıyor. Garanti Bankası bayram kredisi faiz oranları ne kadar?

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi bankasının konut kredisi faiz oranı yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranları yükseldi mi?

Konut kredisi faiz oranlarının Ekim ayının ortalarına gelindiğinde yüzde 0,90 seviyelerine yeniden yükseldiğini görüyoruz. 5, 7 ve 10 yıl vadede yüzde 0,91 seviyesindeki faiz oranları, vade seçeneği 15 yıla uzadığında yüzde 0,94 olarak güncelleniyor...

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum ne?

120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranları halen yüzde 0,91'den başlıyor. Yeni yapılan güncellemeyle 2 bankada değişim yaşandı. Faiz oranları yüzde 1,45'e kadar çıkıyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! Son durum ne?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı'ndan aldığımız bilgiye göre 10 yıllık faiz oranlarında yapılan yeni güncellemeye göre Yapı Kredi yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor!

Konut kredisi faiz oranları 120 ay vadelendirmede yeniden güncellendi. En düşük faiz oranının yüzde 0,93 olduğu tabloda iki bankada konut kredisi faiz oranları yükseldi.

Abank konut kredisi faiz oranlarını 0,13 puan yükseltti!

Abank’ın aldığı artış kararıyla 36 ay vadeli konut kredisi faiz oranı yüzde 1.01’den yüzde 1.03’e, 60 ay vadeli oran yüzde 1.04’den yüzde 1.08’e, 120 ay vadeli oran ise yüzde 1.13’den %1.26’ya yükseltildi.

bayram kredisi faiz oranları Haberi

bayram kredisi faiz oranları

Harcamaların artış gösterdiği bayram dönemlerinde müşterilerinin borç yüklerini hafifletmeyi amaçlayan DenizBank bu amaçla “Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisi” kampanyasını hayata geçirdi.


DenizBank’ın sunduğu bu imkânla konut kredisi kullanan müşteriler, vade başlangıcında (kredi kullandırım tarihinde) bayramlarda taksit ödememe alternatifini seçtikleri takdirde, ortalama vadesi 8-10 yıla varan konut kredilerinde 20’ye yakın bayramı rahat geçirerek ev sahibi olma fırsatını yakalıyor.


Avantajlı faiz oranları ile sunulan Bayramlarda Ödemesiz Konut Kredisine 444 36 34 Deniz Mortgage Danışma Hattı’nı arayarak ya da www.denizbank.com üzerinden sadece T.C. kimlik numarası ile başvurulabiliyor. Detaylı bilgiye DenizBank şubelerinden de ulaşılabiliyor.


“Hayatın her alanında müşterilerimizin yanında olmayı hedefliyoruz”


Konu ile ilgili açıklama yapan DenizBank Konut ve Taşıt Finansmanı Grup Müdürü Hakan Varol, hizmet sundukları müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için sürekli daha yenilikçi düşünmeye odaklandıklarını ve müşterilerin...