27 / 05 / 2024

bayramda gidilecek yerler

bayramda gidilecek yerler

Termal tesisler, soğuk havaların yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde Kurban Bayramı tatilini dinlenerek geçirmek isteyenleri bekliyor. Tesislerde, hem geleneksel bayram eğlenceleri hem de huzurlu bir tatil fırsatı bulunuyor

İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda açık mı?

İstanbul Optimum Outlet AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda açık mı?İstanbul Optimum Outlet bayramda kaça kadar açık? İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

Platform Merter AVM bayramda açık mı?

Platform Merter AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,Platform Merter AVM bayramda açık mı? Platform Merter AVM bayramda kaça kadar açık? Platform Merter AVM bayramda kaçta açılacak?

Kardiyum AVM bayramda açık mı?

Kardiyum AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,Kardiyum AVM bayramda açık mı? Kardiyum AVM bayramda kaça kadar açık? Kardiyum AVM bayramda kaçta açılacak?

City's Nişantaşı AVM bayramda açık mı?

City's Nişantaşı AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı AVM bayramda açık mı? City's Nişantaşı AVM bayramda kaça kadar açık? City's Nişantaşı AVM bayramda kaçta açılacak?

İstanbul Outlet Park AVM bayramda açık mı?

İstanbul Outlet Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Outlet Park AVM bayramda açık mı? İstanbul Outlet Park AVM bayramda kaça kadar açık? İstanbul Outlet Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Koçtaş bayramda açık mı?

Koçtaş hafta içi hergün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş bayramda açık mı? Koçtaş bayramda kaçta açılacak? Koçtaş bayramda kaça kadar açık?

Town Center AVM bayramda açık mı?

Town Center AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Town Center AVM bayramda açık mı?Town Center AVM bayramda kaça kadar açık? Town Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Perla Vista AVM bayramda açık mı?

Perla Vista AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Perla Vista AVM bayramda açık mı? Perla Vista AVM bayramda kaça kadar açık? Perla Vista AVM bayramda kaçta açılacak?

Metro bayramda açık mı?

Metro hafta içi hergün saat 07:30 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro bayramda açık mı? Metro market bayramda kaçta açılacak?

Maxi Center İstinye bayramda açık mı?

Maxi Center İstinye hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Maxi Center İstinye bayramda açık mı? Maxi Center İstinye bayramda kaça kadar açık? Maxi Center İstinye bayramda kaçta açılacak?

Markantalya bayramda açık mı?

Markantalya AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Markantalya bayramda açık mı? Markantalya bayramda kaçta açılacak?

İKEA bayramda açık mı?

İKEA hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İKEA AVM bayramda açık mı? İKEA AVM bayramda kaça kadar açık? İKEA AVM bayramda kaçta açılacak?

Optimum Outlet Adana bayramda açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana bayramda açık mı? Optimum Outlet Adana bayramda kaçta açılacak?

bayramda gidilecek yerler Haberi

bayramda gidilecek yerler

Türkiye'de sayıları giderek artan termal tesisler, soğuk havaların yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde tatilini Kurban Bayramı'nda dinlenerek geçirmek isteyenleri bekliyor.


Tedavi amaçlı kullanılan ve ciddi turizm potansiyeli sunması nedeniyle, eskiden hamamlarda veya kaplıcalarda yürütülen bu hizmet, artık birçok imkanın sunulduğu ''komplekslere'' dönüşen termal tesislerde veriliyor. 


Tesislerde, geleneksel bayram eğlenceleri ve sanatçılı konserler uygun fiyatlarla sunulurken aynı zamanda hem hastalıkların tedavisi için alternatifler hem de huzurlu bir tatil fırsatı bulunuyor. 


Termal kaynaklar ve tesis sayısıyla öne çıkan Afyon'da konaklamak geceliği 130-170 lira, Denizli ile Pamukkale'de 100-120 lira, Bolu'da 90-150 lira, İzmir ve Çeşme'de 90-225 lira, Kütahya ve Balıkesir'de 90-112 lira, Bursa ve Yalova'da 90-148 lira, Ankara Kızılcahamam'da 98-125 lira arasında değişiyor. 


Yarım ve tam pansiyon seçeneklerinin bulunduğu tesislerde, uzman doktorlar ve fizyoterapistler de 7...