02 / 05 / 2024

bayramda oteller doldu

bayramda oteller doldu

Kurban Bayramı tatili nedeniyle son yaz tatili fırsatını yakalayan yerli turist, sahil kentlerine akın ediyor. Başta Antalya olmak üzere kıyı otellerine yaklaşık 400 bin tatilci geldi.

Kurban Bayramı tatili için oteller doldu: Turizmde bayram sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 gün resmi tatil ilan etmesinin ardından Kurban Bayramı’nda, Antalya bölgesinde pek çok otelde rezervasyonlar bugünden yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Oteller doldu, yabancı turist kiralık eve yöneldi!

Bu yıl içerisinde 50 milyon yabancı turist hedefleyen Türkiye’de oteller neredeyse doldu. Yabancı turist fiyat avantajı ve kolay ulaşımıyla öne çıkan kiralık dairelere yöneldi.

Van'da apartmanlar otele dönüştü!

Terörün azaldığı, kayyumların yönetime geldiği Doğu illerinden Van'da oteller doldu, lüks AVM'ler açıldı. Van Ortadoğu’nun İstanbul’u olma yolunda ilerliyor. 

Kapadokya'daki oteller yüzde 100 oranında doldu!

ANKARA'ya en yakın turizm bölgelerinden biri olan peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'daki oteller, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı.

Optimum Outlet İzmir bayramda açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir bayramda açık mı? Optimum Outlet İzmir bayramda kaça kadar açık?

Via Port AVM bayramda açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM bayramda açık mı?

Selway Outlet Park AVM bayramda açık mı?

Selway Outlet Park AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Selway Outlet Park AVM bayramda açık mı? Selway Outlet Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Vaialand bayramda açık mı?

26 Mayıs 2013’te ziyaretçilerine kapılarını açan Vaialand, haftanın her günü 10:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vaialand bayramda açık mı? Vaialand bayramda kaçta açılır?

Mall of İstanbul AVM bayramda açık mı?

Mall of İstanbul AVM Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe, Pazar günleri 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mall of İstanbul AVM bayramda açık mı?

Forum Bornova bayramda açık mı?

Forum Bornova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova AVM bayramda açık mı? Forum Bornova bayramda kaça kadar açık?

Agora AVM bayramda açık mı?

Agora AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM bayramda açık mı? Agora AVM bayramda kaça kadar açık?

İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli-Mecidiyeköy arasındaki bir alışveriş merkezi olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi hafta içi her gün 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor. Peki, İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center AVM bayramda açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

bayramda oteller doldu Haberi

bayramda oteller doldu

Kurban Bayramı tatili nedeniyle son yaz tatili fırsatını yakalayan yerli turist, sahil kentlerine akın ediyor. Başta Antalya olmak üzere kıyı otellerine yaklaşık 400 bin tatilci geldi. Bu rakamın 300 bine yakınını İstanbul'dan gelenler oluşturdu.  Türkiye Otelciler Federasvonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, "Doluluk oranlan beklediğimiz düzeyde ve yüzde 100'e yakın bir doluluğa ulaşıldı" dedi. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, son dakika satışlarıyla kapasitenin tamamen dolduğunu açıkladı. Kızıldağ, Akdeniz Bölgesindeki yağmur nedeniyle morallerin biraz bozulduğunu söyledi. 

Yağmurun gece yağdığını, gündüz ise güneşli havanın devam ettiğine dikkat çeken Kızıldağ, bu durumun tatilciler açısından son derece olumlu olduğunu sözlerine...