02 / 05 / 2024

bayramda otellerin tamamı doldu

bayramda otellerin tamamı doldu

Kurban Bayramı tatili nedeniyle son yaz tatili fırsatını yakalayan yerli turist, sahil kentlerine akın ediyor. Başta Antalya olmak üzere kıyı otellerine yaklaşık 400 bin tatilci geldi.

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

Akmerkez bayramda açık mı?

İstanbul Etiler'de konumlanan Akmerkez AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor Peki, Akmerkez bayramda açık mı? Akmerkez bayramda kaçta açılır?

Balçova Kipa AVM bayramda açık mı?

Balçova Kipa AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Balçova Kipa AVM bayramda açık mı? Balçova Kipa AVM bayramda kaçta açılır? İşte Balçova Kipa AVM bayram mesaisi...

Starcity AVM bayramda açık mı?

İstanbul Yenibosna'da konumlanan Starcity Outlet Center, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Peki, Starcity AVM bayramda açık mı? Starcity AVM bayramda kaçta açılır?

Kidsmall AVM bayramda açık mı?

Kidsmall AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kidsmall AVM bayramda açık mı? Kidsmall AVM bayramda kaçta açılır? İşte Kidsmall AVM bayram mesaisi...

Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı? Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

İkea İzmir bayramda açık mı?

İkea İzmir hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea İzmir Bornova bayramda açık mı? İkea İzmir bayramda kaçta açılır?

Carousel AVM bayramda açık mı?

Carousel AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carousel AVM bayramda açık mı? Carousel AVM bayramda kaçta açılır?

Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Kidz Mondo bayramda açık mı?

Kidz Mondo, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. Akşam ise saat 20:00'de kapanıyor. Peki, Kidz Mondo bayramda açık mı? Kidz Mondo bayramda kaça kadar açık?

Asmaçatı AVM bayramda açık mı?

Asmaçatı AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Asmaçatı AVM İzmir bayramda açık mı? Asmaçatı AVM bayramda kaçta açılır? Balçova Asmaçatı bayramda kaça kadar açık?

Kidzania İstanbul bayramda açık mı?

Çocuklara ve ebeveynlerine eğlenceli eğitim ortamı sağlayan Kidzania İstanbul bayramda açık mı? Kidzania İstanbul bayramda kaçta açılır? Kidzania İstanbul bayramda kaça kadar açık?

Özdilek AVM İzmir bayramda açık mı?

Özdilek AVM İzmir, hafta içi hergün saat 08:30 ile saat 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek AVM İzmir bayramda açık mı? Özdilek AVM İzmir bayramda kaçta açılır? Özdilek AVM İzmir bayramda kaça kadar açık?

bayramda otellerin tamamı doldu Haberi

bayramda otellerin tamamı doldu

Kurban Bayramı tatili nedeniyle son yaz tatili fırsatını yakalayan yerli turist, sahil kentlerine akın ediyor. Başta Antalya olmak üzere kıyı otellerine yaklaşık 400 bin tatilci geldi. Bu rakamın 300 bine yakınını İstanbul'dan gelenler oluşturdu.  Türkiye Otelciler Federasvonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, "Doluluk oranlan beklediğimiz düzeyde ve yüzde 100'e yakın bir doluluğa ulaşıldı" dedi. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, son dakika satışlarıyla kapasitenin tamamen dolduğunu açıkladı. Kızıldağ, Akdeniz Bölgesindeki yağmur nedeniyle morallerin biraz bozulduğunu söyledi. 

Yağmurun gece yağdığını, gündüz ise güneşli havanın devam ettiğine dikkat çeken Kızıldağ, bu durumun tatilciler açısından son derece olumlu olduğunu sözlerine...