05 / 05 / 2024

bayramda otoyol ücreti

bayramda otoyol ücreti

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 12 Ekim saat 01.00'den başlayarak 21 Ekim saat 03.00' e kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden geçişler ücretsiz olacak...

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Bayram mesaisi hesaplama 2023! Bayramda çalışan işçinin ücreti nasıl hesaplanır?

Bayramda çalışacak vatandaşlar ne kadar ücret alacaklarını merakla araştırmaktadır. İşte Bayram mesaisi hesaplama 2023!

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Ekspertiz ücreti iadesi!

Bir gayrimenkulün değerinin belirlenmesi işi olan ekspertiz ücretlerinin geri iade edilmesi için bankaya müracaat edilebiliyor. Peki, ekspertiz ücreti iadesi nasıl olur? İşte ekspertiz ücreti iadesi mahkeme kararı..

Kredi tahsis ücreti yargıya mı taşınıyor?

TÜSODER Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi. Ağaoğlu, konuyu Danıştay'a taşıyacaklarını söyledi...

'Kredi tahsis ücreti' yargıya taşınacak!

TÜSODER Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi. Ağaoğlu, konuyu Danıştay'a taşıyacaklarını söyledi.

Mall of İstanbul, Bayramda 400 bin kişiyi ağırladı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, bayramda İstanbulluların tercihi oldu. Kurban Bayramı tatili süresince Mall of İstanbul’u 400 bin kişi ziyaret etti...

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak. TÜSODER Genel Başkanı Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınıyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

Aydın Ağaoğlu: Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

2015'te uygulanacak elektrik iletim ek ücreti belirlendi!

2015'te uygulanacak elektrik iletim ek ücreti belirlendi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 2015 yılında uygulanacak iletim ek ücretini, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin ( TEİAŞ ) iletim tarifesinin binde 5'i olarak belirledi.

bayramda otoyol ücreti Haberi

bayramda otoyol ücreti



Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 12 Ekim saat 01.00'den başlayarak 21 Ekim saat 03.00'e kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden geçişler ücretsiz olacak.


Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, 12 Ekim Cumartesi günü saat 01.00'den başlayarak 21 Ekim Pazartesi günü saat 03.00'e kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden yararlananlardan ücret alınmayacak.


Karara göre, 15 Ekim Salı günü saat 00.00'dan başlayarak 18 Ekim Cuma günü saat 24.00'e kadar belediyelerle bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz veya indirimli uygulanacak.



Sabah...