21 / 05 / 2024

Bayramda seyahat çilesini ek seferler azaltacak

Bayramda seyahat çilesini ek seferler azaltacak

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirlerarası ulaşımda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi ve sonrasını kapsayan 5 günlük sürede seyahatleri rahatlatmak amacıyla ek seferlere başvuruldu. Havayolu şirketleri toplamda 400 ek sefer düzenledi.

Şehirlerarası yolcuğa bayram zammı! Otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle hem hava hem kara ulaşımında yoğunluk başladı. Bayramda seyahat edecek olanların karşısına zamlı ulaşım fiyatları çıktı. Bir günlük fiyat değişimleri bir çok otobüs firmasında benzerlik gösterdi. İşte detaylar...

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Çakmak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Başeskioğlu, Anıl Şenlik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Turcatur Turizm Seyahat İnşaat Emlak Gıda ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcatur Turizm Seyahat İnşaat Emlak Gıda ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raif Özpedal Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Klas Arena Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas Arena Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Şengelir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Astra Seyahat Turizm Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astra Seyahat Turizm Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Tütüncü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Yeşilyurt tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık'ta kuruldu.

AVM'ler bayramda açık mı?

Alışveriş merkezleri, mevcut düzenleme gereğince bayramda hizmet veriyor. Yeni AVM yasası 2014 tasarısı gereğince, pazar günü ve resmi tatillerde tamamen kapanacak olan AVM'ler bayramda açık mı?

CF Turizm Seyahat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CF Turizm Seyahat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yeşil, Coşkun Akdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Gençoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Süper Otelcilik ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Süper Otelcilik ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi Şişhane Şubesi, İbrahim Yasubuğa Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Şişhane, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Kerpen Havacılık Turizm Taşımacılık ve Seyahat Acentası Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kerpen Havacılık Turizm Taşımacılık ve Seyahat Acentası Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi, Tayfun Polat Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Almerva Seyahat Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Almerva Seyahat Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Velit Doksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Fatih, Fındıkzade'de kuruldu.

Bayramda seyahat çilesini ek seferler azaltacak Haberi

Bayramda seyahat çilesini ek seferler azaltacak

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirlerarası ulaşımda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi ve sonrasını kapsayan 5 günlük sürede seyahatleri rahatlatmak amacıyla ek seferlere başvuruldu. Havayolu şirketleri toplamda 400 ek sefer düzenlerken, otobüs ve trenlerde açılan ilave seferlere rağmen yer kalmadığı belirtildi.


Beş günlük Kurban Bayramı süresinde vatandaşları en çok zorlayacak konuların başında ulaşım geliyor. Yüksek Hızlı Tren’de (YHT) biletler tükenirken hava, kara ve deniz ulaşım araçlarında da çok az boş yer kaldı. Firmalar, Kurban Bayramı döneminde tatilcilerin seyahatlerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla çok sayıda ek sefer düzenliyor.


THY ve özel havayolu şirketleri, 3-8 Ekim dönemindeki Kurban Bayramı tatilinde, yolcuların uçuşlarda yer bulma sıkıntısı yaşamaması amacıyla mevcut seferlerin yanı sıra iç ve dış hatlarda 400’e yakın ek sefer gerçekleştirecek. Tatil döneminde en çok ek...