01 / 07 / 2024

bayramda vizesiz turlar revaçta

bayramda vizesiz turlar revaçta

Tatilciler Kurban Bayramı için şimdiden harekete geçti. En fazla ilgi ise Kıbrıs otelleri ile Bosna Hersek’in de aralarında bulunduğu vizesiz Balkan ülkelerine oldu. Turizmcilere göre Avrupa seyahatleri dışında kültür ve cruise turlarına ilgi büyük.

Bursa Özdilek Park AVM bayramda açık mı?

Özdilek Park AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bursa Özdilek Park AVM bayramda açık mı? Bursa Özdilek Park AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa Özdilek Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Historia AVM bayramda açık mı?

Historia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Historia AVM bayramda açık mı? Historia AVM bayramda kaça kadar açık? Historia AVM bayramda kaçta açılacak?

Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda açık mı?

Meridyen AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak? Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda kaça kadar açık?

Korupark AVM bayramda açık mı?

Korupark AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Korupark AVM bayramda açık mı? Korupark AVM bayramda kaçta açılacak? Korupark AVM bayramda kaça kadar açık?

Maxi City AVM bayramda açık mı?

Maxi City AVM haftanın her günü sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Maxi City AVM bayramda açık mı? Maxi City AVM bayramda kaçta açılacak?

Kent Meydanı AVM bayramda açık mı?

Kent Meydanı AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kent Meydanı AVM bayramda açık mı? Kent Meydanı AVM bayramda kaçta açılacak? Kent Meydanı AVM bayramda kaça kadar açık?

İkea Bursa bayramda açık mı?

İkea Bursa hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea Bursa bayramda açık mı? İkea Bursa bayramda kaçta açılacak? İkea Bursa bayramda kaça kadar açık?

Pelican Mall AVM bayramda açık mı?

Pelican Mall AVM haftanın her günü sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Pelican Mall AVM bayramda açık mı? Pelican Mall AVM bayramda kaçta açılacak?

Bursa CarrefourSA AVM bayramda açık mı?

Bursa CarrefourSA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bursa CarrefourSA AVM bayramda açık mı? Bursa CarrefourSA AVM bayramda kaçta açılacak? Bursa CarrefourSA AVM bayramda kaça kadar açık?

Kadir Has AVM bayramda açık mı?

Kadir Has AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kadir Has AVM bayramda açık mı? Kadir Has AVM bayramda kaça kadar açık? Kadir HasAVM kaçta açılacak?

Anatolium AVM bayramda açık mı?

Anatolium AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium AVM bayramda açık mı? Anatolium AVM bayramda kaçta açılacak? Anatolium AVM bayramda kaça kadar açık?

Demirören AVM bayramda açık mı?

Demirören AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Demirören AVM bayramda açık mı? Demirören AVM bayramda kaça kadar açık? Demirören AVM kaçta açılacak?

Atrium AVM bayramda açık mı?

Atrium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Atrium AVM bayramda açık mı? Atrium AVM bayramda kaça kadar açık? Atrium AVM kaçta açılacak?

bayramda vizesiz turlar revaçta Haberi

bayramda vizesiz turlar revaçta

Tatilciler Kurban Bayramı için şimdiden harekete geçti. En fazla ilgi ise Kıbrıs otelleri ile Bosna Hersek’in de aralarında bulunduğu vizesiz Balkan ülkelerine oldu. Turizmcilere göre Avrupa seyahatleri dışında kültür ve cruise turlarına ilgi büyük.


Tatilciler, bu yıl ekim ayının ilk haftasına gelen ve 5 gün olarak belirlenen Kurban Bayramı için şimdiden harekete geçti. En fazla ilgi ise Kıbrıs otelleri ile aralarında Bosna Hersek’in de bulunduğu vizesiz turlara oldu. Tur şirketleri yetkilileri ayrıca, Ege, Avrupa seyahatleri dışında kültür ve cruise turlarının da ilgi gördüğünü belirttiler. Tur şirketlerinin yetkilileri otel fiyatlarının en uygun olduğu döneme denk gelen bayram için erken rezervasyon imkanı haziranda bitmiş olsa da bayrama özel kampanyaların devam ettiğini de söylediler. Yetkililer “Bayram turları için acele edin” uyarısı da yaptılar.


Ebola...