02 / 05 / 2024

Bayrampaşa Cezaevi hakkında bilgi

Bayrampaşa Cezaevi hakkında bilgi

2003 yılında olumsuz imaja sahip Bayrampaşa Cezaevi, Adalet Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kaldırılacakmış. Cezaevinin 200 dönümlük arazisi ya üniversite ya da kültür merkezi olarak kullanılacakmış.

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Utopya Turizm'den Utopia World Hotel'in satışı hakkında açıklama!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel 'in satılması hakkında güncelleme yayınladı.

İhlas Gayrimenkul'den genel kurul tehiri hakkında açıklama!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. genel kurul tehiri hakkında açıklama yaptı...

Emlak Konut ekspertiz değerinin altında satılan üniteler hakkında açıklama yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ekspertiz değerinin altında satılan üniteler hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası hakkında açıklama!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında Akiş GYO tarafından açıklama geldi.

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Emlak Konut'tan mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'dan ilişkili taraflar kira revizeleri hakkında açıklama!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraflar kira revizeleri hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'dan iştirak işlemi hakkında açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak işlemi hakkında açıklama yaptı.

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Akiş GYO'dan Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama!

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı. 

Bayrampaşa Cezaevi hakkında bilgi Haberi

Bayrampaşa Cezaevi hakkında bilgi



Bayrampaşa Cezaevi üniversite oluyor


Terör örgütlerinin uzun yıllar eğitim merkezi olarak kullandığı, isyanların ve örgüt içi infazların mekanı Bayrampaşa Cezaevi, Adalet Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kaldırılacak.


Cezaevinin yaklaşık 200 dönümlük arazisi ya üniversite ya da kültür merkezi olarak kullanılacak. Mahkumlar ise 2 yıl içerisinde Çatalca, Gaziosmanpaşa ya da Silivri'de yapılacak bir cezaevine nakledilecek.


    BAYRAMPAŞA Cezaevi'nin kurulduğu zaman şehrin dışında olduğunu, ancak İstanbul'un gelişmesiyle birlikte şehir içinde kaldığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, cezaevinin çeşitli olaylar nedeniyle olumsuz bir imaja sahip olduğunu, bunun da bölge halkını rahatsız ettiğini söyledi. Bu nedenle cezaevinin kaldırılması için Adalet...