06 / 05 / 2024

Bayrampaşa futbol sahası

Bayrampaşa futbol sahası

1957 yılında 100 bin kişilik şehir stadyumu Bayrampaşa'da yapılacakmış. Stadyumun yeri 162 bin metrekare sahaya inşa edilecek olan stadyumun arazisi 6 milyon 200 liraya satın alınmış.

Bodrum’da 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğündeki arazi turizme açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla-Bodrum’da yaklaşık 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğünde bir alan turizme açıyor.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Muğla Karabörtlen'e 1.6 milyonluk futbol sahası!

Sporun ve sporcunun yanında olan, yatırımlarıyla spora verdiği önemi gösteren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karabörtlen Mahallesi’ne 1 Milyon 167 Bin TL’lik futbol sahası inşa ediyor.

Dilovası Çerkeşli Köyü'ne futbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası Çerkeşli Köyü’nde inşa ettiği Yurt futbol sahası tanıtıldı.

Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası Mayıs'ta açılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası'nı yaptırdı. Sahanın mayıs ayında hizmete girmesi bekleniyor.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası açıldı!

Pendikspor ile Pendikspor Ampute Futbol Takımı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir gösteri maçı gerçekleştirdi. Yapımı yeni tamamlanan İstanbul’un ilk ve tek ampute futbol sahasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Dilovası Çerkeşli Köyü’ndeki futbol sahası tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent içinde vatandaşlara spor yapma imkanı sağlamaya devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Çerkeşli Köyü’nde futbol sahası inşa etti.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor!

İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ise 3. ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor. Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan saha, Süper Lig'de mücadele eden Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımının maçlarına ev sahipliği yapacak.

Kocaeli Büyükşehir'den Kumcağız’a futbol sahası!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine de futbol sahası yapıyor.

30 futbol sahası genişliğindeki FAST, Eylül'de tamamlanacak!

Çin'in inşaası beş yıl süren ve 30 futbol sahası genişliğindeki radyo teleskobu FAST'ın Eylül ayında faaliyete geçeceği açıklandı.

Kocasinan'a 956 bin TL'lik futbol sahası!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgedeki futbol sahası sayısını arttırmaya devam ettikleri belirtti. Kocasinan Belediyesi bu çerçevede 10 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapım işi ihale etti.

Çorlu'da futbol sahasına yapılan 10 gecekondu yıkıldı!

Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi'nde, belediyeye ait futbol sahasına yapılan gecekondu ve iş yerlerinin yıkım kararını uygulamak için iş makineleri, kamyonlar ve zabıta ekipleri mahalleye geldi.

Bayrampaşa futbol sahası Haberi

Bayrampaşa futbol sahası



100.000'lik STAT: Bayrampaşa'da yapılması kararlaştırılan 100 bin kişilik Şehir Stadyumu'nun proje müsabakası yakında neticelenecek ve inşaata en kısa zamanda başlanacaktır. Alınan malumata göre, burada stadyumdan başka muhtelif antreman sahaları, spor salonları, kamp yerleri ve olimpiyat ihtiyacına yetecek lüzumlu tesisler yer alacaktır. Edirnekapı ile Topkapı arasındaki Vatan Caddesi Bayrampaşa Stadı'na kadar uzatılacaktır. Stadyumun yeri 162.410.25 metrekare olup 6 milyon 200 liraya satın alınmıştır. Yukarıda İstanbul'un müstakbel stadının temsili bir resmini görmektesiniz.


(1958 yılında Reşat Altın 161 liraymış.)


Milliyet Gazetesi 3 Kasım 1957



Abdullah Kutalmış...