03 / 05 / 2024

bayrampaşa ikea mağazası

bayrampaşa ikea mağazası

Güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyata sunarak, olabildiğince çok kişiye ulaşmayı kendine amaç edinen IKEA, Türkiye'deki 3., İstanbul'daki 2. mağazası olan IKEA Bayrampaşa mağazasını açtı.

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

IKEA Antalya'da yeni mağazasını açacak!

Ekonomiye moral vermek için harekete geçen IKEA Türkiye, 2018’de başlayacağı yatırımı bu yıla çekti. Şirket, 60 milyonluk yatırımla Antalya’da yeni bir IKEA mağazası açmak için kolları sıvadı.

Happy Center Bayrampaşa'da 2 mağaza açtı!

Geçen hafta Sefaköyde hizmete sunduğu mağazasından sonra 28 Kasım Cumartesi günü Bayrampaşa'da 2 mağaza daha hizmete sundu.

Formenti İstanbul'da 3. mağazasını açtı!

Hazır giyim markası Formenti, İstanbul'daki üçüncü mağazasını Kemerburgaz'da açtı. Mağazanın açılışına; Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner katıldı. Formenti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik açılış konuşması yaptı..

Çilek Mobilya 258. mağazasını Katar'da açtı!

Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla yurtdışında büyümeye devam diyor. Çilek, Arap Yarımadası’nda bulunan Katar’da açtığı mağazası ile yurtdışı mağaza sayısını 258’e çıkardı.

Ikea Bayrampaşa iletişim ve ulaşım yol tarifi!

Ikea Bayrampaşa mağazasına nasıl gidilir? Ikea Bayrampaşa adresi nedir? Ikea Bayrampaşa yol tarifi var mı? Ikea İstanbul Avrupa yakasında nerde var? İşte Ikea Bayrampaşa mağazasına ulaşım krokisi ile iletişim ve ulaşım bilgileri...

Penti, 205. mağazasını İstanbul City's AVM'de açtı!

Penti, 205. mağazasını 19 Aralık 2013 Perşembe günü İstanbul City's AVM'de açtı. Markanın yeni konseptiyle açılan mağazasında, çorap, iç çamaşırı ve aksesuar olmak üzere yüzlerce ürün seçeneği bulunuyor.

Forum İstanbul Koçtaş mağazası açıldı!

Koçtaş, İstanbul 'a bir yeni mağaza daha kazandırdı. Koçtaş Türkiye'deki 4l 'inci, İstanbul'daki 9'uncu mağazasını İstanbul'un hızla gelişen yerleşim bölgelerinden Bayrampaşa'da, Forum İstanbul'da hizmete açtı.

Crate Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya AVM'ye açacak!

Doğuş Grubu, Amerikan mobilya devi Crate & Barrel'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Akasya Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açacak olan marka, IKEA 'ya benziyor ancak daha üst gelir grubuna hitap ediyor..

Simit Sarayı Hollanda'da 6'ncı mağazasını hizmete açtı!

Türkiye'de simit markası olarak hizmet veren Simit Sarayı yurtdışında da büyümeye devam ediyor. Firma, yeni hizmete açtığı mağazası ile Hollanda'daki mağaza sayısını da 6'ya çıkarttı...

Bimeks 79. mağazasını yarın Mersin'de açacak!

2013 yılında 10. mağzasını açan Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş., 73. mağazasını Mersin'de yarın açacak...

bayrampaşa ikea mağazası Haberi

bayrampaşa ikea mağazası

Dünyanın 266. IKEA mağazası olan IKEA Bayrampaşa mağazası, Hal- Otogar Bayrampaşa  yolu üzerinde bulunuyor.

28.800 m2 büyüklüğündeki IKEA Bayrampaşa mağazasında; farklı renk, fiyat ve tarz seçeneklerinde 7.000 çeşitten fazla ürün bulunuyor.  56 adet örnek yaşam alanı ve çözüme yönelik olarak döşenmiş farklı metrekarelerdeki 3 ev (22, 35 ve 55 m2) ile  IKEA Bayrampaşa mağazası, ziyaretçilerine milyonlarca bedava fikir ve akıllı çözüm sunarak kendi yaşam alanlarını yaratmaları için ilham kaynağı olmayı amaçlıyor. Yaklaşık 420 çalışanıyla ziyaretçilerine hizmet verecek olan IKEA Bayrampaşa mağazasında tüketiciler, evleri için gerekli olan tüm mobilya ve ev aksesuarı ihtiyaçlarını  aynı çatı altında karşılayabilecekler.

Güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı  binlerce çeşit  mobilya ve ev aksesuarını...