21 / 05 / 2024

bazalt Ocağı

bazalt Ocağı

Sağlamtaş Mad. İnş. Taah. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ'da Bazalt Ocağı toplantısı 16 Haziran'da saat 11:00'de yapılacak.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Tekirdağ'da Bazalt Ocağı toplantısı 16 Haziran'da!

Sağlamtaş Mad. İnş. Taah. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ'da Bazalt Ocağı toplantısı 16 Haziran'da saat 11:00'de yapılacak.

Burdur'da Mermer Ocağı kapasite artışı toplantısı 28 Mayıs'ta!

MODÜLMER MODÜL MERMER SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Burdur'da mermer ocağı kapasite artışı projesi için 28 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Isparta Mermer Ocağı İşletmesi projesi halk toplantısı 28 Mayıs'ta!

Isparta ili Sütçüler ilçesi sınırları içerisinde Hayati Işık tarafından yapılması planlanan Mermer Ocağı İşletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 18 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Ankara Yenimahalle'de sağlık ocağı, park ve semt birimi açıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, düzenlenen törenle Susuz Mahallesi’nde semt birimi, sağlık ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı..

Şanlıurfa Limak Çimento Marn Ocağı projesi halk toplantısı 5 Mayıs'ta!

Şanlıurfa ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marn Ocağı projesi ile ilgili halk toplantısı 5 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Aydın'da Feldspat, Kuvars ocağı halk toplantısı 29 Nisan'da!

Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.tarafından Aydın'da FELDSPAT, KUVARS, KUVARSİT OCAĞI tesisi için 29 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Urla'daki taş ocağının ÇED toplantısı 2 Temmuz'da!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün Urla'nın Birgi Köyü'nde 100 hektarlık alanda kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ön izin alan şirket projeyi halka anlatacak.

Malatya'da Kalker Ocağı kapasite artışı toplantısı 27 Nisan'da!

HEKİMHAN KILIÇ TUĞLA TOPRAK NAK, İNŞ. VE HARF. MADEN MER. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Malatya'da kalker ocağı projesi için 27 Nisan 2015 günü saat14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Karaman'da Traverten ocağı İşletme proje toplantısı 21 Nisan'da!

İLCİ İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Karaman'da TRAVERTEN OCAĞI İŞLETMESİ projesi için 21 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Ankara Limak Çimento Kil Ocağı projesi halk toplantısı 27 Nisan'da!

Ankara İli Haymana ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Birbirine Mücavir Sahalarda Kil Ocağı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 27 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek.

Adana Yenikonacık'ta taşocağı tepkisi!

Pozantı'nın doğa harikası manzarası, yüksek rakımı, bol oksijenli havası olan Yenikonacık'ta taşocağı kurulmasına köylüler tepki gösterdi. Köyde yapılan bilgilendirme toplantısında, çalışmalarla ilgili şu bilgiler paylaşıldı...

Şanlıurfa'da Marn Ocağı halk toplantısı 16 Nisan'da!

Limak Çimento Sanayi ve Tic. A.Ş tarafından; Şanlıurfa'da Marn Ocağı kapasite artışı projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı yapılacak.

bazalt Ocağı Haberi

bazalt Ocağı

Sağlamtaş Mad. İnş. Taah. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ ili, Muratlı ilçesi, Balabanlı Köyü'nde Bazalt Ocağı projesinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu proje için 25.11.2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantıları” yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Balabanlı Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Balabanlı Köy Kahvesi Cami Yanı Balabanlı Köyü


Toplantı Tarihi: 16.06.2015


Toplantı Saati:...