19 / 05 / 2024

bddk hizmet yetkisi

bddk hizmet yetkisi

BDDK Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’ye “gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi” hizmeti verme yetkisi tanıdı.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Faizsiz konutta sermaye gücü olmayan şirketler hizmet verebilecek mi?

BDDK verilerine göre faizsiz tasarruf sisteminde faaliyette bulunan 34 firmanın, 372 bin üyesi olduğu ifade ediliyor. Piyasa verilerine bakıldığında ise, 300 kadar firmanın, 800 bin - 1 milyon arasında da üyesi bulunduğu öngörülüyor. Peki sermaye gücü olmayan şirketler hizmet verebilecek mi?

TÜRGEV'e arazi yetkisi verildi!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a TÜRGEV ile ortak hizmet projeleri yapılması konusunda protokol yapma yetkisi veren teklif mecliste oy çokluğu ile kabul edildi.

BDDK Vera Gayrimenkul'e hizmet yetkisi tanıdı!

BDDK Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’ye “gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi” hizmeti verme yetkisi tanıdı.

BDDK Sümer Gayrimenkul'e hizmet yetkisi tanıdı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.’ye, gayrimenkul hizmeti verme yetkisi tanıdı.

BDDK, Sümer ve Vera şirketine gayrimenkul hizmeti verme yetkisi tanıdı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), 2 şirkete "gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi" hizmeti sunma konusunda yetki verdi.

TOKİ BDDK binası ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak olan BDDK hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ BDDK ihalesi!

TOKİ BDDK ihalesi, 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. BDDK toplam inşaat alanı 319 bin metrekare...

BDDK binası için ihale şartları açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi' nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı...

TOKİ BDDK binası ihale ilanı yayınlandı!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi 'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı!

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale şartlarını açıkladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

bddk hizmet yetkisi Haberi

bddk hizmet yetkisi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı

Kurul Başkanlığının 17.06.2015 tarihli gündem yazısı ekinde gönderilen 16.06.2015 tarih ve 43890421-107.01[140.144]-E.15137 sayılı yazı ve eklerinin incelenmesi sonucunda;

Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’ye (İstanbul) “Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik”in (Yönetmelik) 11 inci maddesine istinaden bankalara Yönetmeliğin 4 üncü maddesi kapsamına giren “gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi” hizmeti verme yetkisi verilmesine,karar...