05 / 05 / 2024

bebek sahili otopark projesi

bebek sahili otopark projesi

Bebek sakinleri şu sıralar oldukça endişeli. İBB Beyaz Masa’yı elektronik mesajlarıyla soru yağmuruna tutuyor, endişelerini dile getiriyorlar. Nedeni ise İBB’nin Bebek-Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesi kapsamında sahil yoluna yapmayı planladığı 143 araçlık otopark.

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu doldurmada çalışmalara başladı. Proje kapsamında 143 araçlık otopark da yer alıyor.

İstanbul'da sahile otopark yapımına protesto!

CHP ve çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, sahillere kazık çakılarak otopark yapılmasını protesto etti. CHP ve sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Küçük Bebek Meydanı'nda toplandı. Çeşitli dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar atarak sahile doğru yürüdü.

Bebek sahiline 143 araçlık otopark geliyor!

Bebek sakinleri şu sıralar oldukça endişeli. İBB Beyaz Masa’yı elektronik mesajlarıyla soru yağmuruna tutuyor, endişelerini dile getiriyorlar. Nedeni ise İBB’nin Bebek-Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesi kapsamında sahil yoluna yapmayı planladığı 143 araçlık otopark.

Beykoz sahili otopark sorunu mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Beykoz sahilinde bir bölümün ücretli otoparka dönüştürülmesine ilişkin sorunları meclise taşıdı. Tanal soru önergesinde bu alanın otoparka dönüştürülmesindeki gerekçeyi sordu..

Beykoz sahili otopark oldu!

Beykoz Burunbahçe’deki Hayal Kahvesi ile Beykoz Barbaros Caddesi üzerindeki Çubuklu 29 adlı işletmelerin deniz kıyısına kadar halka açık alanlarının, ücretli otopark haline getirildiği iddia edildi.

Başiskele'ye 100 araçlık otopark geliyor!

Başiskele Belediyesi tarafından otopark ile ilgili düzenleme çalışması yapılan Başiskele Sahili’nde bin 500 metrekare alan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından betonla kaplandı. Otopark, araç sürücüleri için büyük kolaylık olacak.

Bebek Tekne Park projesinde son durum ne?

İstanbul’a yapılan ‘çılgın projeler’in sonu gelmiyor. Emirgan sahili dev kazıklarla doldurulurken Tarabya, İstinye, Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye 15 tonluk betonlar atılarak yüzer tekne parklar kuruluyor.

Başiskele Sahili’ne 100 araçlık otopark geliyor!

Liman Caddesi ve Mesan Sokağa cepheli kapalı pazar yeri yapımı için çalışmalar devam ederken yaz aylarında sahilde artan araç yoğunluğu nedeniyle Başiskele Sahili’nde 100 araçlık büyük bir otopark çalışması için ekipler kollarını sıvadı

Başiskele Sahili'ne otopark yapılacak!

Başiskele Belediyesi, vatandaşların uğrak yeri olan sahile, 100 araçlık otopark yapmak için kolları sıvadı. Başiskele'nin yoğun trafiği çözülecek.

Tekne Park yapılırsa Bebek sahili doğal güzelliğini kaybedecek!

İstanbul Boğazı’nda inşa edilecek Tekne Park tartışması büyüyor. Bebek Semt Girişimi yetkilileri, “Bebek doğal güzelliğini kaybedecek. Ayrıca, bağlı tekneler akıntıları engelleyeceği için Bebek Koyu doğal temizlenme özelliğini yitirecek” diyor

Hakan Kodal: Otopark, AVM için para kazanma yeri değil!

Danıştay'ın aldığı “AVM'lerde üç saate kadarki otopark kullanımında ücret alınmasın” yönündeki kararına rağmen Alışveriş Merkezleri'nin ücret almaya sürdürdükleri anlaşıldı

Feryal Gülman Bebek'teki evinin kapılarını ALLDecor Dergisi'ne açtı!

Feryal-Kemal Gülman'ın Bebek'teki 600 metrekarelik villaları tıpkı-müze gibi. Edirne işi kapılar, Rönesans dönemine ait heykeller, tombaklar, tablolar, halılar müzayede ve antikacılardan alınmış

Fethiye'de 3 yıllığına kiralık 1000 araçlı sokak otoparkı!

Fethiye Belediyesi araçların yoğun olduğu yerlerde trafiği rahatlatmak amacıyla araçların düzenli ve belli bir disiplin içinde park yapabilmeleri için 1000 araç kapasiteli otopark yerlerinin 3 yıl süre ile işletilmesi için ihale düzenledi

bebek sahili otopark projesi Haberi

bebek sahili otopark projesi

Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı Bebek semtinin sakinleri şu sıralar oldukça endişeli. İBB Beyaz Masa’yı elektronik mesajlarıyla soru yağmuruna tutuyor, endişelerini dile getiriyorlar. Nedeni ise İBB’nin Bebek-Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesi kapsamında sahil yoluna yapmayı planladığı 143 araçlık otopark. Bu otoparkın halihazırda zaten içinden çıkılmaz olan Bebek trafiğini tamamen bloke edeceğini söyleyen semt sakinleri sosyal medya üzerinden Bebek Semt Girişimi sayfasında endişelerini dile getiriyor.


 Bebekliler Derneği Başkanı Murat Kaynar, İBB ile görüşmelerde bulunduklarını söyleyerek şunları söyledi:

“Biz kıyı düzenlemesine karşı değiliz ama bu konuda iki endişemiz var. İlki zaten kilit olan Bebek trafiği iyice kriz olacak. İkinci endişemiz İSPARK’ın Bebek’te projelendirdiği Teknepark yani marinanın hayata geçme ihtimali. Çünkü bu alan kazıklar yardımıyla 5-6 metreden iki katına 12.5 metreye kadar denize doğru genişliyor. Bizim...