18 / 05 / 2024

bebekteki begüm birgörenin evi kaç para

bebekteki begüm birgörenin evi kaç para

Beş yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haziran ayında noktalayan Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun birlikte yaşadıkları Bebek’teki ev, satılığa çıktı. Üç katlı Boğaz manzaralı villa için 1 milyon 350 bin dolar isteniyor...

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbilgin tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Tahıl anlaşması için temaslar tam gaz! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni ayda yükseldi mi? 

Tahıl Koridoru'nda sürenin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni ayda yükseldi mi? İşte 6 Temmuz 2023 fiyat listesi...

2023 emekli zamlı maaşları netleşiyor! Tabloya bakın maaşınızı öğrenin! Emeklilere müjde!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği 2023 Temmuz zamlı maaşları netleşiyor. Zamlı maaşlar temmuzun ilk haftası kesinleşecek. Tabloya bakın maaşınızı öğrenin! Emeklilere müjde!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

KGM işçi alımı kura çekimi başladı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

Karayolları Genel Müdürlüğü kura çekimi başladı. Başvuruda bulunan kişiler sorgulama ekranını araştırıyor. İşte il il kura sonuç sorgulama ekranı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

Çiftçilere bayram ettirecek müjde! Hemen bakın, siz de öğrenin!

Tarım sektörü, ülkemiz ekonomisi için oldukça önemli bir yere sahip. Bu nedenle çiftçilerin desteklenmesi ve finansal olarak rahatlamaları büyük bir önem taşıyor. Kredi faizleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Hemen siz de bakıp, öğrenin...

Altında resmen tüm ipler koptu! Son dakika altın fiyatlarını görenin nefesi kesildi! İşte 29 Mart 2023 altın fiyatları

Altında resmen tüm ipler koptu. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını görenlerin adeta nefesi kesildi. Peki altın fiyatları 29 Mart Çarşamba günü ne kadar oldu?

Tahıl Koridoru buğday fiyatlarını düşürecek mi? Buğday, mısır, arpa hangi borsada kaç TL? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Tahıl Koridoru'nda sürenin uzatılmasının fiyatları nasıl etkileceği merak konusu oldu. Çiftçiler dikkat! Tahıl Koridoru buğday fiyatlarını düşürecek mi? Buğday, mısır, arpa hangi borsada kaç TL? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Tüm İstanbul'un zemin kalitesini ve fay hatlarının geçtiği noktaları öğrenebileceğiniz İstanbul Jeoloji haritası yayınlandı. Siz de evinizin altında fay hattı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tıklayıp öğrenebilirsiniz.

bebekteki begüm birgörenin evi kaç para Haberi

bebekteki begüm birgörenin evi kaç para


Beş yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haziran ayında noktalayan Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu’nun birlikte yaşadıkları Bebek’teki ev, satılığa çıktı. Üç katlı Boğaz manzaralı villa için 1 milyon 350 bin dolar isteyen ev sahibi, Sahibinden.com sitesine ilan verdi.


İlanda, Begüm Birgören’in InStyle Home dergisine verdiği röportajda kullanılan fotoğraflar da yer aldı.


Birgören, derginin 2011’in temmuz ayında çıkan sayısı için Levendoğlu’yla birlikte yaşadığı evde poz vermiş, röportajında da “Eve ilk taşındığımda harabeydi. İçindeki gereksiz duvarları yıkıp merpenin yerini değiştirdik. Banyolar baştan yapıldı. Kapılar yok edildi, zemin tamamen ahşap kaplandı. Tadilat üç ay sürdü. Aslında başımıza tahminimden büyük işler çıktı. Ama sonuca değdi” demişti.


Begüm Birgören’le ilişkisini noktalayan Sarp Levendoğlu, Demet Evgar’la yeni bir aşka yelken...