06 / 05 / 2024

 Beckham çifti nerede yaşıyor

 Beckham çifti nerede yaşıyor

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

Bechkam ailesi evlerine yapay göl yaptıracak!

Victoria-David Beckham çifti saraya benzeyen kır evlerine yapay göl yaptıracak.

Beckham çifti malikanelerine tünel açtırıyor!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham malikanelerine tünel açtırıyor...

David Beckham malikanesinin çevresine tel ördürdü!

David ve Victoria Beckham çifti Costwolds’ta bulunan malikanelerinin çevresine dikenli tel ördürdü.  

David-Victoria Beckham çifti, Los Angeles’taki evi satmaktan vazgeçti!

David-Victoria Beckham, bu yılın başlarında Los Angeles’taki malikanelerini ‘küçük geldiği’ gerekçesiyle satışa çıkarmıştı.

David Beckham ve Victoria Beckham çifti şatosunu satıyor!

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham, Fransız Rivierası’ndaki lüks şatolarını satışa çıkardı.

David-Victoria Beckham çifti Fransa’daki evlerini 3 milyon sterline satıyorlar!

David ve Victoria Beckham çiftine ait olan ve 3 milyon sterlin değer biçilen bir villa satılığa çıkarıldı. Beckham çifti, 19. yüzyıldan kalma şatoyu 2003 yılında satın aldıktan sonra kendi zevkine göre dizayn ederek 5 milyon sterlin masraf yaptı.

David Beckham, Gloucestershire'den saray alacak!

İngiltere'de Londra ve ABD'de Los Angeles'ta değeri milyonlarca TL eden iki evleri daha bulunan Beckham çifti, bu kez, İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinden yeni bir saray daha almaya hazırlanıyor.

David Beckham İngiltere'den 24.5 milyon TL'ye malikane alıyor!

Dünyada en az Kraliçe 2. Elizabeth kadar tanınan İngiltere’nin ünlü çifti Beckham’lar, 24.5 milyon TL değerinde küçük bir saray yavrusu satın alıyor.

David - Victoria Beckham çifti 60 milyon dolarlık malikaneye taşınıyor!

Şov dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan David ve Victoria Beckham, İngiltere'deki yeni hayatlarına 60 milyon dolarlık bir malikanede başlayacak. Eve dair detaylar, In Touch dergisinde yer aldı...

David-Victoria Beckham çifti Londra'da 40 milyon Sterlin'e malikane aldı!

Beckham Ailesi yeniden İngiltere'ye dönüşlerini lüks bir yatırımla kutluyor. Bir dönem sembolleri haline gelen Beckingham Palace isimli evlerini satan çift, onun yerine Londra'nın merkezinden lüks bir malikane satın aldı...

Versace'nin Miami'deki malikanesine Beckham çifti talip oluyor!

Havuzu altın kaplama mozaiklerle süslü 10 odalı malikaneye 125 milyon dolar fiyat biçilmişti. Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. Açık artırma 17 Eylül'de..

Cengiz ve Demet Sabancı Çetindoğan çifti Maçka'da Nobu Oteli'ni kuruyor!

Maçka Oteli'nin yüzü gülecek. Bir neslin anılarını taşıyan bu otelin üzerinde Nobu yükselecek. Cengiz Çetindoğan ve Demet Sabancı Çetindoğan çifti şu günlerde anlaşmayı imzalamak üzereler

 Beckham çifti nerede yaşıyor Haberi

 Beckham çifti nerede yaşıyor

Beckham çifti, kent dışındaki Cotswolds'da bulunan kır evlerinin çevresi için yoğun bir mesai harcıyor. Çift, eski bir ahır olan ve renove edilerek lüks bir eve dönüştürülen mülkün geniş bahçesine bir gölet yaptırma kararı almıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre; çift yapay gölün üzerine bir de geniş ada yaptırma kararı aldı. Bu yapay göletin inşasını istemeyen komşularıyla Beckham çiftinin başı derde girmişti. Komşularıyla mahkemelik olan çift yapılacak olan bu gölete başka plan da dahil etti.

BİR YAPAY GÖL BİR DE ADA  

Beckham çiftinin kır evlerinen bahçesine yapılacak göletin 102 metre genişliğinde ve 55.5 metre boyunda olması planlanıyor. Bunun üzerinde de 17'ye 8 metre boyutunda bir yapay ada da inşa edilecek. Çift bir süredir inşa ettirmek istedikleri bu yapay göl nedeniyle komşularıyla anlaşmazlık...