06 / 05 / 2024

bedava arazi

bedava arazi

Irak’ta konut ihtiyacının büyüklüğün dikkat çeken İsavi, yatırımcılara, Bağdat’ta veya diğer illerde 200-300 dönüm araziyi bedava verilebilir

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

Dini yurtlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek!

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, dini amaçla açılan yurt ve pansiyonlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek.

Galip Ensarioğlu, yatırımcıları Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya davet etti!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: "Arazi ise bedava arazi, bina ise bedava bina, makine ise faizsiz kredi, işletme kredisi ise faizin yarısını devlet karşılayacak. Devlet ürettiğiniz malın gideceği yere kadar nakliyesi için kredi verecek. Sizlere bir tek çalıştırmak kalacak" dedi.

Kanada Cape Breton Adası’ndaki markette çalışana arazi vaadi!

Kanada’nın Cape Breton Adası’nda bir market, çalıştıracak eleman bulamayınca, ada dışından işi kabul edecek 3 kişiye bedava arazi vaat etti. İşe ilk alınan Kerry Walkins iki çocuğu ve eşiyle adaya yerleşti.

Rusya'da ilk bedava araziler sahiplerini buldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in imzaladığı, ülkenin uzak doğusunun kalkındırılması ve nüfusunun arttırılması amacıyla halka bedava arazi verilmesini kanun uyarınca, ülkede ilk bedava araziler sahiplerini buldu.

Ferda Cemiloğlu: Erbil'de arazi bedava, 10 yıl vergi yok!

Erbil’de 10 yılda 15 proje alan Türk iş kadını Ferda Cemiloğlu, yatırımcıları bölgeye davet etti: Arazi bedava. 10 yıl vergi yok. Üstelik şirketler kârı ülkelerine götürebiliyor.

OSB’ye yatırım yapmak isteyene bedava arazi süresi 2 yıl daha uzadı!

Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki (OSB) parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili, Nisan 2011’de başlanan ve 2013 Nisan’da biten uygulama Bakanlar Kurulu’nca 2 yıl daha uzatıldı. Uygulamayla 6.258 parsel yatırımcılara ücretsiz verilecek.

Suudi CEO, Şile ve Sancaktepe'de arazi avında!

Medyanın yoğun ilgisinden rahatsız olduğu belirtilen Bin Ladin, panelde konuşmaktan son anda vazgeçip Şile ve Sancaktepe’de arazi bakmayı tercih etti.

Ümraniye'de arazi fiyatlarının artışı dikkat çekiyor!

İstanbul Ümraniye'de gerçekleşen yatırımlar ve arazi fiyatlarının artışı dikkat çekiyor...

Mor Gabriel Manastırı ve komşu köylerin arazi kavgası kitap oldu!

Mardin'de Mor Gabriel Manastırı ile komşu köyler arasındaki arazi kavgası ABD ve Avrupalı siyasilerin kitabına konu oldu.

Çekmeköy'de icradan 1 milyon 987 bin liraya satılık arazi!

Ümraniye Çekmeköy'de 16 bin 561 metrekare arazi 5 Ekim 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Ocaklar'da belediyeden satılık arsa ve arazi 4 milyon 589 bin TL!

2 bin 183 metreakare arsa+bina ve 20 bin 500 metrekare arazi 4 Eylül 2012 günü saat 14:00 ve 14:30'da yapılacak ihalede satışa çıkacak

Tarkan 10 dönüm arazi üzerinde hormonsuz ürün yetiştirecek!

Yaklaşık 10 dönüm arazi daha alan Tarkan hormonsuz meyve, sebze tarımı yapacak. Bunun için bir ekip de kuracak

bedava arazi Haberi

bedava arazi


Irak Maliye Bakanı Rafi İsavi, “Halihazırda bizdeki gelişmeler Körfez ülkelerindeki gibi değil.

Körfez ülkeleri mali açıdan daha iyi durumda. Irak bir geçiş döneminden geçiyor. Altyapısını tamamlayabilmesi için belli bir süreye ihtiyaç var” dedi. 


Irak’ta son yıllarda kısmen güvenlik ve siyasi istikrarın sağlandığını belirten İsavi, sözlerine şöyle devam etti:


Irak ekonomisindeki gelişme oranı yüzde 11. Fakat üzülerek belirtmeliyim ki, ulusal bazda değil, sadece petrol sektöründe bu gelişme söz konusudur. Yüzde 90’dan fazla gelirimiz petrolden elde ediyoruz. Türkiye ile ilişkilerimize bakıldığında, iki ülke arasında yüksek düzeyde stratejik işbirliği var. İki ülkenin iş konseyi var ve onlarca aıjjaşma imzaladık. Evet belli sorunlardan dolayı Irak Maliye Bakanı Rafi İsavi

işbirliği istediğimiz düzeyde değil. Fakat buradan hareket edebiliriz.


Irak’ta konut ihtiyacının büyüklüğün dikkat çeken İsavi, “Irak’ın özellikle yerleşim birimlerine ilişkin...