27 / 04 / 2024

Bedreddin Çamoğlu

Bedreddin Çamoğlu

Beyoğulları Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Çamoğlu ve Enes Çamoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çamoğlu tarafından kuruldu.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi bugühn Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu tarafından açıldı.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu, Gamze Çamoğlu, Emre Çamoğlu ve Eren Çamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Afraze Kartal liste fiyatları!

Afraze Kartal liste fiyatları indirimli olarak 540 bin TL'den başlıyor. AYD Plus imzasıyla yükselen Afraze Kartal projesi Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlandı...

Aydın Efeler'deki metruk binalar yıkılacak mı?

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma mahallesinde bulunan yıkılmak üzere olan binalar vatandaşları korkutuyor. Cuma Mahallesi Muhtar Nafiz Çamoğlu, "Yetkililer ya evleri yıksın ya da ev sahiplerine tadilat yapmaları hususunda yaptırım uygulasın" dedi.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Be-Sa Çamlıkonak projesinde 870 bin dolara!

BE-SA İNŞAAT tarafından inşa edilen ve ödüllü ünlü mimar ÖMER ÇAMOĞLU imzasını taşıyan BE-SA ÇAMLIKONAK PROJESİ satışa çıktı. Projede fiyatlar 870 bin dolardan başlıyor.

7 Gün 7 Gece Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Gün 7 Gece Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, Ayşe Negahan Çamoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beyoğlu, Halıcıoğlu, Sütlüce Mahallesi, Elif Efendi Sokak'ta kuruldu.

Beyoğulları Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğulları Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Çamoğlu ve Enes Çamoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

All Right Gayrimenkul Yönetim ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Right Gayrimenkul Yönetim ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emre Çamoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi 'nde kuruldu.

Royal Kent Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Kent Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 750 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hikmet Şevki Şahin, Abdullah Can Çamoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Acca Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Acca Yapı Anonim Şirketi, Ömer Çamoğlu, Abdullah Can Çamoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Cenap Şahabettin Sokak'ta kuruldu.

Sembol İstanbul'da stüdyo daireler 120 bin TL'den başlıyor!

Sembol İstanbu projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Karden İnşaat tarafından yükselen Sembol İstanbul projesi Çamoğlu Mimarlık imzası taşıyor.

Bedreddin Çamoğlu Haberi

Bedreddin Çamoğlu

Beyoğulları Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Çamoğlu ve Enes Çamoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi'nde kuruldu.


Beyoğulları Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak,kat karşılığı veya yap-sat şeklinde anahtar teslimi toplu konut inşaatları,kamu ve özel sektörden ihaleler yoluyla her türlü inşaat ve onarım işlerini yapmak,taşeronlar vasıtasıyla yaptırmak.İnşaat malzemelerinin,sıhhi tesisat,elektrik tesisat malzemelerinin her türlü mamul,yarımamul maddenin alım satımını ihracat ve ithalatını yapmak.Her türlü emlak gayrimenkul alım satımını kiralamasını aracılık işlemlerini yapmak,3.kişilere ipotek vermek,tevhid,ifraz,kat irtifakı kurmak,cins tashihi yapmak,kat mülkiyeti kurmak,her türlü gayrimenkulu tahkikatlarıyla almak.satmak.İnşaat sözleşmeleri yapmak,her türlü intiva ve irtifak haklarıyla alıp vermek. Her türlü Otomobil Taşıt aracı alım satımı kiralama işlerini yapmak.Otomotıvle...