28 / 04 / 2024

Bedrettin Bilgiç

Bedrettin Bilgiç

DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi, Nadir Kadakal, Doğan Kadakal, Bedrettin Bilgiç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Galatas Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Galatas Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Bedrettin Bilgiç Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da Beyoğlu'nda açıldı.

Galatas Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galatas Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedrettin Bilgiç ve Semih Sağlambaşoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi, Nadir Kadakal, Doğan Kadakal, Bedrettin Bilgiç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Ümraniye yeni muhtarlık binasına ve bilgi evlerine kavuşuyor!

Ümraniye Belediyesi 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Huzur Mahallesi’nde inşaatına başlanan Muhtarlık ve Bilgi Evi kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak...

Kent Bilgi Sistemleri Projesi devam ediyor!

Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Tüzel "Şehirlerde bilgi sistemi oluşturmak amacıyla hazırlanan Kent Bilgi Sistemleri Projesi çalışmaları devam ediyor. Genel müdürlüğümüzün en önemli çalışmalarından olan projeyle büyük bir kaynak tasarrufunu hedefliy

Konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu zorunlu mu?

Konut finansmanı kuruluşları, tüketiciye, konut finansmanı sözleşmesinin koşullarını içeren sözleşme öncesi bilgi formu veriyor. Peki, konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu zorunlu mu? İşte yanıtı..

İstanbul Bilgi, Akkoza'da MBA Merkezi açtı!

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Akkoza'da yeni bir MBA Merkezi açtı. Üniversitenin aynı eğitim kadrosu ve içeriğiyle vereceği eğitimler, 16 Şubat'ta başlayacak. Dersler, hafta içi akşam saatlerinde gerçekleştirilecek.

Bedrettin Yıldırım: Gemlik acilen taşınmalı!

İbrahim Yiğit ve beraberindeki vekillerle birlikte Gemlik Kuzey İmar Planı'nın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Milletvekili Bedrettin Yıldırım, "Deprem riskiyle karsı karşıya olan bu ilçemizi acil bir şekilde planlanan alanlara taşımalıyız" dedi.

Çalık Enerji şirket genel bilgi formunu yayınladı!

Çalık Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çalık Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket genel bilgi formunu yayınladı.

Mardin'de çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi!

Mardin'de çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi. Mardin'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı10 ilçe başkanlığı, organize sanayi bölgesi ile ilçe ticaret odası başkanlığındaki görevli teknik personele, çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi.

YDA İnşaat şirket genel bilgi formunu yayınladı!

YDA inşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket genel bilgi formunu yayınladı.

Zeytinburnu Bilgi Evleri’ne ödül!

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, bu sene sekizinci kez düzenlenen Belediye Oscarları’nda ödül aldı. Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri ödül töreni Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bedrettin Yıldırım 2015 projelerini anlattı!

Bursa'daki basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2014 yılını değerlendiren Ak Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, 2014 yılını değerlendirdi ve 2015 yılına dair önemli müjdeler verdi.

Özel Çevre Koruma Bölgeleri gerekli bilgi ve belgeler!

Özel Çevre Koruma Bölgeleri sınırları içerisinde yer alan her ölçekteki yürürlükte olan planlar gereği proje uygunluk görüşü başvurularında istenen bilgi ve belgeler nelerdir? Tam metni...

Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu.

Bedrettin Bilgiç Haberi

Bedrettin Bilgiç

DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi, Nadir Kadakal, Doğan Kadakal, Bedrettin Bilgiç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi iş konusu; Konaklama, yiyecek- içecek ve diğer Turizm faaliyetlerinin yürütüleceği; Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis...