03 / 05 / 2024

Ümraniye yeni muhtarlık binasına ve bilgi evlerine kavuşuyor!

Ümraniye yeni muhtarlık binasına ve bilgi evlerine kavuşuyor!

Ümraniye Belediyesi 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Huzur Mahallesi’nde inşaatına başlanan Muhtarlık ve Bilgi Evi kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak...




Ümraniye Belediyesi 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Huzur Mahallesi’nde inşaatına başlanan Muhtarlık ve Bilgi Evi kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.


2004 yılından beri yaptığı yatırımlarla Ümraniye’de köklü bir değişimin startını veren Ümraniye Belediyesi, 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere yenilerini eklemeye devam ediyor. Vatandaşların kültür, sosyal, sağlık ve spor alanındaki tüm ihtiyaç ve faaliyetleri modern şartlarda yürütebilmeleri için Belediye, nitelikli binalar inşa ediyor! İlçede toplamda 26 adet muhtarlık ve 24 adet bilgi evi sayısına yenilerini ekleyen Ümraniye Belediyesi, Huzur mahallesi Güner sokakta muhtarlık ve bilgi evi inşaatının yapımına başladı. İnşaat kısa sürede tamamlanarak, hizmet vermeye başlayacak.


İNŞAAT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR!


Ümraniye Belediyesi, 10 yıl içerisinde toplamda 26 adet Muhtarlık ve 24 adet Bilgi evini hizmete açtı. Huzur mahallesi Güner sokakta yapımına başlanan muhtarlık ve bilgi evi, 250 m2’lik alanda 2 katlı binadan oluşuyor. Zemin katta Muhtarlık binası bulunurken, birinci katta ise Bilgi evi yer alıyor. İlçenin kamu ve eğitim hizmetlerinde önemli bir eksikliği giderecek olan modern fiziki yapıları ile dikkat çeken yeni muhtarlık ve bilgi evi en kısa sürede tamamlanmasının ardından, hizmete açılacak.



Ümraniye Belediyesi




Geri Dön