18 / 05 / 2024

Ümraniye yeni muhtarlık binası

Ümraniye yeni muhtarlık binası

Ümraniye Belediyesi 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Huzur Mahallesi’nde inşaatına başlanan Muhtarlık ve Bilgi Evi kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak...

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Manisa Beydere'ye yeni muhtarlık binası!

Beydere Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Yunusemre Belediyesi ekipleri, Beydere’ye muhtarlık binası kazandırdı...

Kocaeli Kefken'e yeni muhtarlık binası!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e yeni bir muhtarlık binası inşa ediyor.

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

Üsküdar Yavuztürk'e modern muhtarlık binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk'e modern muhtarlık binası kazandırdı.

Bulgurlu Muhtarlık Binası yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Bulgurlu Muhtarlık Binası'nın yeniledi.

Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı!

Hollywood yıldızı Angelina Jolie yeni bir aşka yelken açtı. Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı...

Ümraniye yeni muhtarlık binası Haberi

Ümraniye yeni muhtarlık binası


Ümraniye Belediyesi 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Huzur Mahallesi’nde inşaatına başlanan Muhtarlık ve Bilgi Evi kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.


2004 yılından beri yaptığı yatırımlarla Ümraniye’de köklü bir değişimin startını veren Ümraniye Belediyesi, 10 yılda yaptığı 200’ün üzerinde kalıcı esere yenilerini eklemeye devam ediyor. Vatandaşların kültür, sosyal, sağlık ve spor alanındaki tüm ihtiyaç ve faaliyetleri modern şartlarda yürütebilmeleri için Belediye, nitelikli binalar inşa ediyor! İlçede toplamda 26 adet muhtarlık ve 24 adet bilgi evi sayısına yenilerini ekleyen Ümraniye Belediyesi, Huzur mahallesi Güner sokakta muhtarlık ve bilgi evi inşaatının yapımına başladı. İnşaat kısa sürede tamamlanarak, hizmet vermeye başlayacak.


İNŞAAT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR!


Ümraniye Belediyesi, 10 yıl içerisinde toplamda 26 adet Muhtarlık ve 24...