18 / 05 / 2024

Bedri Narin

Bedri Narin

Narin Tur Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedri Narin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mine Narin'in seçilmelerine karar verdi.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Bedri Kurdoğlu kimdir?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu kimdir? Bedri Kurdoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Ata GYO Bedri Kurdoğlu'na emanet!

Gayrimenkul varlıkları ve projelerinden oluşan çeşitlendirilmiş portföyleriyle sektörünün önde gelen şirketlerinden Ata Gayrimenkul GYO Genel Müdürlüğüne Bedri Kurdoğlu atandı...

Bedri Kurdoğlu, Ata GYO'nun genel müdürü oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevine Bedri Kurdoğlu atandı...

Bedri Usta'dan franchise fırsatı!

Türkiye genelinde 14 şubesi bulunan kebapçı Bedri Usta, hem yurt içinde hem de yurt dışında franchising yöntemiyle büyüyecek. Yeni açılacak şubeler için aylık minimum 450 bin ile 500 bin TL arasında ciro hedeflenirken kâr marjı ise yüzde 20 düzeyinde bulunuyor...

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amırmohammad Mirzazadeh, Mehrdad Astaresh ve Raha Astaresh tarafından kuruldu.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin oldu!

Martı GYO dün gerçekleşen 1006 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin'i seçti.

Oya Narin: Turizm yatırımları canlanacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin, kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması kararıyla ilgili, ''Turizm yatırımcıları için sevindirici bir gelişme yaşandı. Bu kararla yatırımların yeniden canlanması sağlanacak'' dedi. 

Bedri Narin Haberi

Bedri Narin

Narin Tur Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedri Narin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 20 Mart'ta kurulan Narin Tur Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Narin Tur Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri, Selimpaşa Merkez Mahallesi, 3017 Sokak...