18 / 05 / 2024

Bee İnvest İnternational

Bee İnvest İnternational

Bee İnvest İnternational Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karataş tarafından kuruldu. 

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metınvest Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kamolıddın Khamdamov tarafından kuruldu.

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Güngören’de  250  bin TL sermaye bedeli ile M.R.A T AL-FEH. tarafından kuruldu.

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wınvest Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru tarafından kuruldu.

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan, İlker Arda, Levent Mehmet Karakaş ve Mehmet Ertunga Ulus ortaklığında kuruldu.

Bee İnvest İnternational Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bee İnvest İnternational Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karataş tarafından kuruldu. 

Bee Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bee Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Sadık Özdemir ve Coşkun Yılmaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bee İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bee İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi Serhan Pala Algiray tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gebrö Taşçi tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Muhammed Hulusi Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir'de kuruldu.

Justınvest Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Justınvest Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadhem Salman K Alnasser tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Kağıthane, Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Relax Göksu Konutları iletişim bilgileri!

Relax Göksu Konutları projesi Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak çalışmasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 1209 adet daire yer alıyor. İşte Relax Göksu Konutları iletişim bilgileri...

Bee İnvest İnternational Haberi

Bee İnvest İnternational

Bee İnvest İnternational Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karataş tarafından kuruldu. 


Bee İnvest İnternational Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Sirket her türlü enerji üretim santralleri, fabrika, atölyeler kurabilir, bakım ve servis noktaları ile hizmet birimleri olusturabilir, amacını gerçeklestirebilmesi için satıs, dagıtım, bakım, servis, tahsil ve diger teskilatı kurabilir, isletebilir. Elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satıs lisansı sahibi tüzel kisilere, perakende lisansı sahibitüzel kisilere ve serbest tüketicilere ikili anlasmalar yoluyla satmak, Elektrik enerjisi amacıyla her türlü tesisi kurmak, isletmeyealmak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bee İnvest İnternational Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Oruçreis Mah.Tekstilkent Cad. T.Kent Sit.G1 Apt.N.10 Ab/3011 Esenler