18 / 05 / 2024

Begüm Birgören nerede oturuyor

Begüm Birgören nerede oturuyor

Oturduğu evin sahibi, Begüm Birgören’e dava açtı. Ünlü oyuncu, “Ev sahibinin amacı daha yüksek bedelle burayı kiraya vermektir” dedi.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Az önce sallandık mı? Bugün nerede deprem oldu? 9 Haziran 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Az önce nerede deprem oldu? Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler, illerindeki son depremlere Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakılabilir. İşte son depremler!

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

21 Mayıs Pazar son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte AFAD tarafından kaydedilen 21 Mayıs 2023 son dakika depremler!

20 Mayıs 2023 son dakika depremler! Nerede, ne zaman deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

20 Mayıs Cumartesi son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 20 Mayıs 2023 Cumartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

Tarım Kredi marketleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi marketi nerede?

Tarım Kredi marketlerinde indirimler başladı. Bunun üzerine vatandaşlar Tarım Kredi marketlerinin adreslerini araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Begüm Birgören nerede oturuyor Haberi

Begüm Birgören nerede oturuyor


Oturduğu evin sahibi, Begüm Birgören’e dava açtı. Ünlü oyuncu, “Ev sahibinin amacı daha yüksek bedelle burayı kiraya vermektir” dedi.


İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne geçen yıl dava açan ev sahibi Laika Erel, Bebek’teki dairesini 1 Mart 2011’de aylık 2 bin 900 liraya oyuncu Sarp Levendoğlu’nun annesi Emine Altıoklar’a kiraya verdiğini iletti. Dairesinde Levendoğlu’nun eski sevgilisi Begüm Birgören’in ikamet ettiğini öğrenen Erel, evinin boşaltılmasını istedi. Birgören de bunun üzerine ev sahibinden daireyi boşaltmak için süre talep etti. Ancak daireyi tahliye etmedi.


Laika Erel üç yıl aradan sonra noterden bir ihtarname daha gönderdi ve haksız işgal nedeniyle tahliye davası açacağını, Mart 2015’ten itibaren aylık 3 bin dolar ve geçmiş dönem işgaller için 10 bin dolar haksız işgal tazminatı isteyeceğini oyuncuya bildirdi. Avukatı, “Davalı halen...