01 / 05 / 2024

Bekaş İnşaat kayseri projeleri

Bekaş İnşaat kayseri projeleri

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, "Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık tüm Türkiye ile buluşturmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Bekaş İnşaat 7 bölgede konut yapıyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, 2014'nın inşaat sektörü açısından vasat bir yıl olduğunu ifade ederek, 2015 yılının inşaat sektörü açısından yeniden toparlanarak, satışların artacağı bir yıl olacağını vurguladı.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

İnşaat sektörü ucuz konut için destek bekliyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu yaptığı açıklamada sosyal konut projelerine katılamayan ancak konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Bekaş İnşaat kayseri projeleri Haberi

Bekaş İnşaat kayseri projeleri

BEKAŞ İnşaat, son 5 yıl içinde Türkiye inşaat sektörü liderliğinde İstanbul'u zorlayan Ankara'da, konfor ve ferahı öne çıkaran sıra dışı projeleri ile çok iddialı giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 30 yıldır onlarca başarılı konut ve iş merkezi projesine imza atan BEKAŞ, birkaç ay içinde birbiri ardına başlayacağı devasa projelerle 2016'da Başkent'in en çok konuşulan firması olmaya hazırlanıyor. 


"İyi tanıyoruz" 

İnşaat sektöründe 1988 yılından bu yana hizmet veren BEKAŞ İnşaat olarak, hedeflerinin hep daha iyisini hayata geçirmek olduğunun altını çizen BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ürettikleri kaliteli ve ayrıcalıklı projelerle konut sektöründeki yerlerini sağlamlaştırdıklarını ifade etti. 


Şu ana kadar 25 binden fazla markalı ve kaliteli konut projesine imza attıklarını vurgulayan Karahasanoğlu, "Kayseri'de başladığımız sektör tecrübemizi, önce Ankara, ardından İstanbul olmak üzere artık...